Παρασκευή 15.10.2021
More

  Στην εκκίνηση και τα κέντρα ξένων γλωσσών

  Τα μέλη του Συλλόγου PALSO Ιωαννίνων, προετοιμάστηκαν για τη διασφάλιση του καλύτερου δυνατού επιπέδου στην εκπαιδευτική διαδικασία

  Στην αφετηρία μίας νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκαν από τη Δευτέρα και τα φροντιστήρια κέντρων ξένων γλωσσών Palso, με την ευχή και ελπίδα, ότι δε θα χρειαστεί στη διάρκεια του σχολικού έτους, η εκπαιδευτική διαδικασία να επιστρέψει στην τηλεκπαίδευση.

  Παρότι βέβαια αυτό έγινε και μάλιστα για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι έγινε στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, που επέστρεψε στα διά ζώσης μαθήματα, μετά τον Μάιο, το αποτέλεσμα όπως αυτό μπορεί να κριθεί τουλάχιστον από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες έλαβαν μέρος οι μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ήταν απόλυτα θετικό.

  Όπως παραδοσιακά το συνηθίζουν, με την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Palso στα Ιωάννινα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ευχήθηκαν στη μαθητική κοινότητα να έχουν μία υγιή και ασφαλή χρονιά και κυρίως αυτή να διεξαχθεί εντός των αιθουσών στα σχολεία και στα φροντιστήρια και όχι εξ αποστάσεως.

  Η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Χαραλάμπους – Τσιούρη, η Αντωνία Ζέρβα και η Νικολέτα Κόκκινου -Τσουμάνη αντίστοιχα, έδωσαν το στίγμα της νέας σχολικής χρονιάς, παράλληλα όμως και των ενεργειών των μελών του Συλλόγου Palso Ιωαννίνων, για την διασφάλιση του καλύτερου δυνατού επιπέδου στην εκπαιδευτική διαδικασία.

  «Όπως και πέρυσι, που για όσο διάστημα λειτουργήσαμε διά ζώσης δε δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα, έτσι και φέτος δεσμευόμαστε απέναντι στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης θα ανταποκριθούμε στις εκπαιδευτικές και στις υγειονομικές απαιτήσεις. Άλλωστε, το μεγαλύτερο ποσοστό των εργαζόμενων στα φροντιστήρια μας είναι ήδη πλήρως εμβολιασμένο και αυτό αποδεικνύει την ατομική και κοινωνική μας υπευθυνότητα», τόνισε η κα Χαραλάμπους – Τσιούρη.

  Η κα Ζέρβα από την πλευρά της στάθηκε στην στρεβλή πραγματικότητα που κλήθηκαν όλοι να διαχειριστούν την περσινή χρονιά με την τηλεκπαίδευση, ενώ η κα Τσουμάνη επέμεινε στη σημασία που έχει για τους γονείς, να κατανοήσουν την ποιοτική διαφορά μεταξύ της απόκτησης ενός πτυχίου και της ουσιαστικής γνώσης μίας ξένης γλώσσας.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ