Τρίτη 16.08.2022
More

  Στην πλατεία η συνάντηση των Επιταφίων μετά από δύο χρόνια

  Με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων θα πραγματοποιηθούν όλες οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας

  Με την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων θα πραγματοποιηθούν όλες οι Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας, που σημαίνει ότι όσοι εισέρχονται στους Ναούς της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων θα πρέπει να φορούν μάσκες και να φέρουν μαζί τους τα προβλεπόμενα πιστοποητικά εμβολιασμού – νόσησης ή τα προβλεπόμενα διαγνωστικά τεστ.

  Η Μητρόπολη ακολουθώντας τις σχετικές εγκυκλίους, ανακοίνωσε ότι φέτος θα γίνει και πάλι η παραδοσιακή συνάντηση των Επιταφίων των ενοριών της πόλης, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων στις 10 μ.μ. της Μ. Παρασκευής.

  «Επειδή όντως κατά τη συνάντηση των Επιταφίων θα υπάρχει συνωστισμός, παρακαλούνται άπαντες οι συμμετάσχοντες, σύμφωνα με όσα προβλέπονται από το νόμο, να φροντίσουν για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας και οπωσδήποτε, όπως προβλέπεται από το νόμο, να φορούν τις προβλεπόμενες μάσκες.

  Τέλος, ο Μεγάλος Εσπερινός της Αγάπης θα τελεσθεί πανηγυρικά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου στις 11.00 το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, αλλά επίσης την ίδια ώρα και σε όλες τις υπόλοιπες Εκκλησίες της πόλεως», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στη σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ