Κυριακή 21.07.2024
More

  Στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών για τις γιορτές

  Μία ανθρώπινη αλυσίδα που ξεπέρασε τα 100 μέτρα μήκος, σχημάτισαν οι δικαιούχοι, μέλη του Συλλόγου Τρίτεκνων Ιωαννίνων στη διανομή τροφίμων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στην οποία προχώρησε η διοίκηση του Συλλόγου, στο χώρο στάθμευσης του Πανηπειρωτικού.

  Ο Σύλλογος Τρίτεκνων Ιωαννίνων στο λίγο χρόνο λειτουργίας του από τη σύστασή του μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να κινητοποιήσει εκατοντάδες δικαιούχους, και είναι χαρακτηριστικό, ότι τα μέλη του έχουν ξεπεράσει τα 750.

  Όπως ανέφερε ο Νίκος Ντούγιας μέλος του ΔΣ του Συλλόγου για τις ημέρες των εορτών καταβλήθηκε μία σημαντική προσπάθεια από τη διοίκηση που απευθύνθηκε σε μεγάλες εταιρίες της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν με προθυμία και πρόσφεραν προϊόντα τους για τις ανάγκες των τρίτεκνων οικογενειών, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα αγοράστηκαν από το Σύλλογο και διανεμήθηκαν στους δικαιούχους. «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που επιστρέφουμε με αυτόν τον τρόπο ένα μέρος των χρημάτων και της εμπιστοσύνης με την οποία περιβάλλουν το ΔΣ τα μέλη του Συλλόγου», ανέφερε ο κ. Ντούγιας.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ