Σάββατο 13.07.2024
More

  Στις Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας και Ηγουμενίτσας ο Υφ. Ναυτιλίας

  Υπηρεσιακές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές της ΒΔ Ελλάδας πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Στέφανος Γκίκας, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Γεώργιο Αλεξανδράκη.

  Τόσο στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, όσο και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, παρουσία μιλώντας σε συγκεντρώσεις στελεχών ο κ. Γκίκας έδωσε έμφαση στην εμπιστοσύνη που δείχνει η πολιτική ηγεσία προς τις γυναίκες και τους άνδρες που υπηρετούν στο Λιμενικό και στην αναγνώριση του πολυδιάστατου έργου το οποίο επιτελούν, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την περαιτέρω αναβάθμιση και ισχυροποίηση του Σώματος σε μέσα και δυνατότητες.

  Στις συναντήσεις που έγιναν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, Αθανάσιο Πορφύρη και τον εκπρόσωπο της επενδύτριας εταιρείας Grimaldi, Αθανάσιο Κουλούρη, παρουσία του Βουλευτή Θεσπρωτίας, Βασίλη Γιόγιακα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, το ζήτημα της βελτίωσης του Πορθμείου, η κατασκευή της προβλεπόμενης Μαρίνας στην πόλη της Ηγουμενίτσας και η πρόθεση της εταιρείας για κατασκευή ναυπηγοεπισκευαστικής δυνατότητας στην περιοχή.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ