Σάββατο 25.05.2024
More

  Στο 100% η πληρότητα στα Γιάννενα

  Δε θα πέφτει… καρφίτσα τις ημέρες των Χριστουγέννων στα Γιάννενα καθώς εκατοντάδες είναι αυτοί οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου

  Δε θα πέφτει… καρφίτσα τις ημέρες των Χριστουγέννων στα Γιάννενα καθώς εκατοντάδες είναι αυτοί οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου για να περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τα Χριστούγεννα.

  Για ακόμη μια χρονιά τα Γιάννενα είναι στους κορυφαίους προορισμούς για την περίοδο των γιορτών με την πληρότητα να αγγίζει το 100%. Όλα τα καταλύματα είναι γεμάτα ενώ οι τιμές, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων Στάθη Σιούτη, ξεκινούν από 70 ευρώ το δίκλινο και φτάνουν τα 400 ευρώ.

  Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα και όλα σχεδόν τα καταλύματα είναι κλεισμένα, ενώ η περίπτωση όπου μπορεί κάποιος να βρει κάποιος διαθέσιμο δωμάτιο, είναι μόνο από μια ακύρωση με ανάλογη να είναι η εικόνα σε Ζαγόρι και Μέτσοβο, στο οποίο θα βρεθεί και ο πρωθυπουργός για τα Χριστούγεννα.

  «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι καθώς αναμένεται στην πόλη μας να βρεθούν εκατοντάδες επισκέπτες για τις γιορτές. Ξενοδοχεία και καταλύματα είναι όλα κλεισμένα και αυτό δείχνει την δυναμική της περιοχής μας που είναι μεγάλη» τονίζει ο κ. Σιούτης σημειώνοντας ότι τα Γιάννενα έχουν πολλές δυνατότητες που μπορούν να αναπτυχθούν ακόμη περισσότερο.

  Ανάλογη είναι η εικόνα και για την Πρωτοχρονιά που επίσης πολλοί έχουν κάνει προκρατήσεις ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα μείνουν περισσότερες των τριών ημερών στα Γιάννενα επιλέγοντας να βρεθούν σε κοντινούς προορισμούς όπως το Μέτσοβο, το Ζαγόρι ή ακόμη και τα Τζουμέρκα.

  «Είναι πολλά αυτά που προσφέρει η περιοχή μας και αυτό κρατάει πολλούς επισκέπτες για περισσότερες μέρες. Είναι άλλωστε η στόχευσή μας» τόνισε ο κ. Σιούτης.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ