Κυριακή 21.07.2024
More

  Στο 5ο ΚΑΠΗ του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. ο Δ. Παπαγεωργίου

  Το 5ο ΚΑΠΗ του Δήμου Ιωαννιτών, επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Δ. Παπαγεωργίου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών, Δ. Πάνου, στα πλαίσια της καθιερωμένης εορτής που διοργανώνει το 5ο ΚΑΠΗ για την εορτή της Αναλήψεως.

  Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τα μέλη του 5ου ΚΑΠΗ, τους εκπροσώπους του 2ου και 10ου ΚΑΠΗ που παρευρισκόταν στην εκδήλωση καθώς και τους εργαζόμενους των ΚΑΠΗ για την ζεστή υποδοχή τους και δήλωσε ότι μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η στήριξη της λειτουργίας των ΚΑΠΗ διότι επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο για τα άτομα της 3ης ηλικίας.

  Ο Πρόεδρος του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» από την μεριά του ευχαρίστησε τα μέλη και ενημέρωσε για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στα ΚΑΠΗ την επόμενη περίοδο, όπως οι ομιλίες  για την διαχείριση του άγχους της 3ης ηλικίας από τους ψυχολόγους του Κέντρου Κοινότητας αλλά και τις εκδρομές που θα οργανωθούν τον μήνα Ιούνιο σε συνεργασία με το Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Ιωαννιτών σε Αρχαιολογικούς χώρους.

  Τα ΚΑΠΗ αποτελούν θεσμό που προσφέρουν σημαντικές υπηρεσίες στα άτομα της 3ης ηλικίας και η προσπάθεια του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» του Δήμου Ιωαννιτών είναι να συμβάλλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας τους ώστε στο μέτρο του δυνατού να επιτευχθεί η υγιής γήρανση σύμφωνα μα τα κριτήρια του Π.Ο.Υ..

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ