Παρασκευή 01.07.2022
More

  Στο δημαρχείο Άρτας η Μίνα Γκάγκα

  Το δημαρχείο Άρτας επισκέφθηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα

  Το δημαρχείο Άρτας επισκέφτηκε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, μετά από πρόσκληση του δημάρχου, Χρ. Τσιρογιάννη, συνοδευόμενη από τον βουλευτή Άρτας και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γ. Στύλιο και τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, αφού πρώτα επισκέφτηκαν Δομές Υγείας της πόλης της Άρτας, όπως το Νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο παλιό Νοσοκομείο Άρτας.

  Ο κ. Τσιρογιάννης δήλωσε σχετικά:

  «Μας δόθηκε η δυνατότητα, παρουσία και όλων των Δημάρχων της περιοχής μας, να συζητήσουμε για την εξέλιξη της πανδημίας, να ευχαριστήσουμε την διοίκηση των Δομών Υγείας της Άρτας και το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για την άριστη παροχή υπηρεσιών υγείας και να ζητήσουμε από την Υπουργό την στελέχωσή τους με επιπλέον προσωπικό και χρηματοδότηση για εξοπλισμό και βελτίωση των υποδομών τους αλλά και των περιφερειακών και αγροτικών ιατρείων, ώστε να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους δημότες μας.

  Επίσης, ζητήσαμε την άμεση λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ στο παλιό Νοσοκομείο και την διαμόρφωση-βελτίωση του υπαίθριου χώρου στάθμευσής του, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων, των ασθενών και των δημοτών μας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ