Δευτέρα 08.08.2022
More

  Στο Ταμείο Ανάκαμψης ο φάκελος για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας

  Υποβλήθηκε ο φάκελος στο Ταμείο Ανάκαμψης για το Πάρκο Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας

  Την υποβολή πλήρους φακέλου στις 31 Μαϊου από την Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας του Πάρκου Υψηλής Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ταμείο Ανάκαμψης, γνωστοποίησε στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής ο Περιφερειάρχης, Αλ. Καχριμάνης.

  Όπως τόνισε, έχουν διευθετηθεί όλα τα διαδικαστικά και γραφειοκρατικά ζητήματα και η πρόταση της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως και αυτή του Ι.Τ.Ε., είναι οι μόνες που είναι ολοκληρωμένες, όπως είχε διαπιστωθεί στην τηλεδιάσκεψη με την Επιτροπή Παρακολούθησης του Προγράμματος που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγες ημέρες.

  Συγκεκριμένα, ο φάκελος περιλαμβάνει αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και μελέτη διαμόρφωσης του αύλειου χώρου. Ο συνολικός αξιοποιήσιμος χώρος γραφείων και κτιριακών εγκαταστάσεων είναι 14.500 τετραγωνικά μέτρα.

  Θα ακολουθήσει η εξέταση του φακέλου από την Αρχιτεκτονική Επιτροπή, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσει η έκδοση της οικοδομικής άδειας. Ο Περιφερειάρχης ανέφερε επίσης ότι τις επόμενες ημέρες θα είναι στη διάθεση όλων των περιφερειακών συμβούλων η μελέτη του έργου.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ