Τρίτη 31.01.2023
More

  Στον Πρόεδρο της Βουλής ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών

  Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής τον Ελλήνων, Kων. Τασούλα είχε την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Συλλόγου Ηπειρωτών Αστυνομικών, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Γ. Λάκκα.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

  «Ο κ. Τασούλας, ο οποίος κατάγεται από το Ν. Ιωαννίνων, συζήτησε με το Διοικητικό Συμβούλιο για αρκετή ώρα, δείχνοντας ότι έχει ξεκάθαρη διάθεση να σταθεί αρωγός σε όλα τα επίπεδα δίπλα στο Σύλλογό μας, αποδεικνύοντας  ότι διαπνέεται από πατριωτικό παλμό.

  Επιπλέον, ο κ. Πρόεδρος, μας δώρισε, για την βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας, το βιβλίο με τίτλο «Ευάγγελος Αβέρωφ – επιστολές προς τον Μιχαήλ Τοσίτσα 1938-1948», το οποίο είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία με σκοπό τη βιογραφική παρουσίαση κορυφαίων Ελλήνων πολιτικών και την ιστορική αποτύπωση της δράσης και προσωπικότητάς τους.

  Επιπρόσθετα, από την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου έως την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής, διοργανώνει στις Πρώην Σχολές Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Μεσογείων 96) έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Ήπειρος & Αστυνομία», όπου θα εκτεθούν φωτογραφίες από κάθε περιοχή της Ηπείρου στο Μουσείο Ιστορίας της ΕΛ.ΑΣ.. Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να συνδυάσει την έκθεση με την επίσκεψη στο Μουσείο.

  Την εν λόγω εκδήλωση θα έχουμε την τιμή να εγκαινιάσει ο Πρόεδρος της Βουλής κ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ Κων/νος την Τετάρτη 14/12/2022 και ώρα 13.00.

  Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αστυνομικών Αττικής θα συνεχίσει απρόσκοπτα τις δράσεις του για την αναβάθμιση της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου και δεν θα οπισθοχωρήσουμε όσο η ψυχή μας διακατέχεται από πατριωτικό πνεύμα, αποδεικνύοντας έτσι περίτρανα πόσα πολλά και σπουδαία πράγματα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε ενάντια σ’ αυτούς που προσπαθούν να απαξιώσουν τις αρχές και τις αξίες μας. Η Ήπειρος έχει ανθρώπους με πνεύμα, έχει ανθρώπους με πείσμα, ανθρώπους υπερήφανους, ανθρώπους σαν τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ