Σάββατο 18.09.2021
More

  Συγκίνηση και χαρά για τους στόχους που κατακτήθηκαν

  Τελετή αποφοίτησης της Γ’ Λυκείου των «Δωδωναίων»

  Τα παιδιά άφησαν στην άκρη την κούραση της φετινής σχολικής χρονιάς και πήγαν σε μια εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκείνα. Η εκδήλωση αποφοίτησης των Δωδωναίων Εκπαιδευτηρίων είχε τα πάντα: Συγκίνηση, χαρά, γέλια και διασκέδαση.

  Με τα ψάθινα καπέλα ανα χείρας, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Λυκείου αποχαιρέτησαν τους εκπαιδευτικούς και έβαλαν άνω τελεία περιμένοντας τα αποτελέσματα των πανελλαδικών.

  Οι επικεφαλής των Εκπαιδευτηρίων αποχαιρέτισαν τους μαθητές και τις μαθήτριες, ευχαρίστησαν τους γονείς και κηδεμόνες για την συνεργασία και ευχήθηκαν στα παιδιά τους καλή συνέχεια στις σπουδές τους για τις οποίες έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα εφόδια.

  Όπως ανέφεραν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος των Δωδωναίων, βασική αρχή των «ΔΩΔΩΝΑΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ» είναι ότι η αποστολή του σχολείου δεν «εξαντλείται» με τη βοήθεια που παρέχει στο μαθητή για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο, αλλά αποβλέπει και σε μία ουσιαστική συμβολή, ώστε να γίνει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, η οποία θα ξεχωρίζει σ’ ολόκληρο τον υπόλοιπο βίο του.

  Στην διάρκεια της τελετής αποφοίτησης που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, ο αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Καψάλης αναφέρθηκε στην πορεία του σχολείου που είναι ανάμεσα στα δέκα καλύτερα της χώρας ενώ είναι γνωστό σαν «σχολείο των επιτυχιών» καθώς κάθε χρόνο έχει πολλές επιτυχίες στις πανελλαδικές εξετάσεις.

  Πάνω από 1400 οικογένειες έχουν εμπιστευτεί τα Δωδωναία στα χρόνια λειτουργίας τους.

  Ο κ. Καψάλης ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία …εάν δεν βρουν δρόμο για την ευόδωση των στόχων …θα τον ανοίξουν το δρόμο

  Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος που είπε «αποχαιρετούμε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και ευχόμαστε τα καλύτερα Κατά την διάρκεια της δύσκολης χρόνιας δεν χάθηκε ούτε μια ωρα. Στόχος η πρόοδος των παιδιών μας και το καλύτερο αποτέλεσμα. Να ευχηθώ καλά αποτελέσματα και καλή σταδιοδρομία».

  Η βραδιά έκλεισε με διασκέδαση και αναμνηστικές φωτογραφίες.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ