Σάββατο 28.03.2020
More

  Συμμαχία «μεγάλου συνασπισμού» στο ΤΕΕ Ηπείρου

  Συμμαχία «μεγάλου συνασπισμού» στο ΤΕΕ Ηπείρου προέκυψε κατά τις χθεσινές εκλογές.

  Στις εκλογές του Σαββάτου για τα όργανα διοίκησης συνεργάστηκαν οι παρατάξεις της ΔΚΜ- Συνεργαζόμενοι Μηχανικοί (που στηρίχθηκε από τις δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας) και η ΔΕΣΜΗ (δυνάμεις του ΚΙΝΑΛΛ) και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής θα είναι ο Γιάννης Λυκοτραφίτης από τη ΔΕΣΜΗ, που έχει θητεύσει ξανά στη θέση για να ακολουθήσει στο ήμισυ της θητείας ο Γιάννης Τσίγκρος που ηγήθηκε της ΔΚΜ. Πρόεδρος της Αντιπροσωπείας θα είναι ο Αλέξανδρος Λάμπρου, αντιπρόεδρος ο Χρήστος Αναστασίου και Γραμματέας ο Βαγγέλης Γιαννουλάτος.

  Στη νέα 9μελή Διοικούσα Επιτροπή εκλέχθηκαν οι:

  Γιάννης Λυκοτραφίτης (ΔΕΣΜΗ), Πρόεδρος,
  Γιάννης Τσίγκρος (ΔΚΜ), Αντιπρόεδρος,
  Θανάσης Μωρόγιαννης (ΔΚΜ), Γενικός Γραμματέας,
  Έφη Εξάρχου (ΔΚΜ), μέλος,
  Θανάσης Ζαρπαλάς (ΔΕΣΜΗ), μέλος,
  Γιώργος Παππάς (ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ), μέλος,
  Χρήστος Πατσούρας (ΑΚΜΗ – ΑΡΣΥΜ), μέλος,
  Χρήστος Σαρακατσάνος (ΔΕΣΜΗ), μέλος και
  Βασίλης Τσούρης (ΔΚΜ), μέλος.

  Το νέο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας στελεχώνουν οι:

  Αλέξανδρος Λάμπρου (ΔΚΜ), Πρόεδρος,
  Χρήστος Αναστασίου (ΔΕΣΜΗ), Αντιπρόεδρος και
  Βαγγέλης Γιαννουλάτος (ΔΕΣΜΗ), Γενικός Γραμματέας.

   

  ΦΙΛΗΜΩΝ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  32 νεκροί συνολικά και 95 νέα κρούσματα

  Ενενήντα πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 1061. Τέσσερα άτομα εξέπνευσαν στο ίδιο διάστημα και ο συνολικός απολογισμός των θυμάτων ανέρχεται στα 32. 

  Παράταση στην υποβολή δηλώσεων λόγω κορωνοϊού

  Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε παράταση στις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων, «για την ανακούφιση των επιχειρήσεων και των λογιστών - φοροτεχνικών» δεδομένων των προβλημάτων που ανακύπτουν από την πανδημία του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων.

  Δύο νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στην Άρτα- Η εξέλιξη της πανδημίας στην Ήπειρο

  Η εικόνα ως προς τα επιβεβαιωμένα και τα ύποπτα κρούσματα για κορωνοϊό στην Ήπειρο μέχρι σήμερα, Σάββατο 28 Μαρτίου, το μεσημέρι στα νοσοκομεία της Ηπείρου έχει ως εξής:

  Παραδόθηκαν οι πρώτες 3D προσωπίδες στο ΠΓΝΙ

  Στη διάθεση των ιατρών του ΠΓΝΙ βρίσκονται ήδη οι πρώτες προσωπίδες υψηλής προστασίας που εκτυπώθηκαν σε τρισδιάστατο εκτυπωτή, από μέλη μίας ομάδας καθηγητών και υποψηφίων διδακτόρων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αλλά και ιδιωτών.

  Προβληματισμός αντιπολίτευσης για δωρεά στον ΟΚΠΑΠΑ

  Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για το ιδιοκτησιακό του ιδρύματος της χορηγίας με αναφορές στον Τζορτζ Σόρος και η απάντηση της Δημοτικής Αρχής ενάντια σε «θεωρίες συνομωσίας».

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.