Πέμπτη 03.12.2020
More

  Συνάντηση με σκοπό την κοινή δράση των εθελοντικών οργανώσεων

  Με σκοπό την ανάπτυξη κοινών δράσεων έγινε η συνάντηση του αντιδημάρχου Βασίλη Βλέτσα με εθελοντικές, περιβαλλοντικές οργανώσεις, φορείς και συλλόγους.

  Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και δείχνει ότι στα Γιάννενα μπορεί να αναπτυχθεί και να παραμείνει ενεργό ένα ισχυρό εθελοντικό κίνημα.

  Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης, το Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τζουμέρκων, την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση- Γραφείο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση- Παράρτημα Ηπείρου, τον Ερυθρό Σταυρό, το Σύλλογο Προστασίας Λίμνης Παμβώτιδας,  τους Paguristas, τους «Νοιάζομαι και Δρω», το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, τον Αθλητικό  Όμιλο «Ποσειδών», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Περάματος, τους Εθελοντές Περάματος για το περιβάλλον και τον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Ιωαννίνων.

  Κατά την διάρκεια της συνάντησης κατατέθηκαν προτάσεις για την κοινή δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

  «Ξεκινά μία όμορφη προσπάθεια, ο εθελοντισμός αναπτύσσεται κι αυτό αποτελεί μία δυναμική διαδικασία» σημείωσε ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Βλέτσας και τόνισε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθούν και θα υλοποιηθούν οι πρώτες πρωτοβουλίες και δράσεις.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Με μειώσεις τα δημοτικά τέλη του 2021 (αναλυτικοί πίνακες)

  Με μειώσεις εγκρίθηκαν από το δημοτικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, τα ανταποδοτικά τέλη του Δήμου Ιωαννιτών για τη νέα χρονιά.

  Υψηλός δείκτης υλοποίησης έργων, εγκρίθηκε το πρόγραμμα του νέου έτους

  Το πρόγραμμα υπερψήφισαν η Δημοτική Αρχή και οι παρατάξεις του Θωμά Μπέγκα, της Τατιάνας Καλογιάννη και του Λάζαρου Νάτση

  Εννέα νέα κρούσματα στα Ιωάννινα- 22 στην Ήπειρο

  22 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν την τελευταία ημέρα στην Ήπειρο, σύμφωνα με τα στοιχεία γεωγραφικής κατανομής που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

  51 κρούσματα στο στρατόπεδο Περάματος: Ενημέρωση Ελισάφ για την πανδημία

  Εκτενής ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας έγινε από τον δήμαρχο Ιωαννίνων, Μ. Ελισάφ, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.