Σάββατο 25.05.2024
More

  Συνεχίζονται οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί στο Δήμο Δωδώνης

  Στην τρίτη φάση κατ’ οίκον εμβολιασμών προχώρησε ο Δήμος Δωδώνης

  Στην τρίτη φάση κατ’ οίκον εμβολιασμών προχώρησε σήμερα Παρασκευή, ο Δήμος Δωδώνης, σε συνέχεια της προσπάθειας που κάνει από τον περασμένο Αύγουστο, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της πολιτείας για την αύξηση του ποσοστού της ανοσίας στην κοινότητα.

  Έλαφος, Μαντείο, Δωδώνη (Δωδωνούπολη), Δραμεσιοί και Μυροδάφνη ήταν οι πέντε Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης, στις οποίες συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα των κατ’ οίκον εμβολιασμών και δόθηκε έτσι η δυνατότητα να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 πολίτες που έχουν δυσκολίες μετακίνησης ή πρακτική αδυναμία μετάβασης στα λειτουργούντα εμβολιαστικά κέντρα της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

  Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων με την παρουσία του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Χριστόδουλου Παπαϊωάννου, βοηθούμενο από στελέχη του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Δωδώνης, πραγματοποίησε τους κατ’ οίκον εμβολιασμούς στις προαναφερθείσες Κοινότητες του Δήμου Δωδώνης.

  Οι δημότες του Δήμου Δωδώνης που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθνικό εμβολιαστικό πρόγραμμα «Ελευθερία» με εμβολιασμό κατ’ οίκον, μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:

  • Κέντρο Υγείας Δερβιζιάνων: τηλ. 2654031555
  • Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δωδώνης: τηλ. 2654360113

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ