Τρίτη 21.09.2021
More

  Συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με το Δήμο Αθηναίων

  Συνάντηση συνεργασίας είχε ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος με τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη

  Στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αθηναίων στην πλατεία Κοτζιά, υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης το δήμαρχο Πρέβεζας, Ν. Γεωργάκο, για συνάντηση συνεργασίας, η οποία και έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα.

  Στο πλαίσιο της συνάντησης οι δύο δήμαρχοι αποφάσισαν την έναρξη μιας νέας εποχής στενής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, είτε σε επίπεδο συνεργειών είτε σε επίπεδο παροχής know-how από το Δήμο Αθηναίων προς το Δήμο Πρέβεζας με έμφαση στον τομέα της καθαριότητας.

  Ο κ. Γεωργάκος, παρουσίασε εκτενώς στον κ. Μπακογιάννη το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης και τους κεντρικούς άξονές του, καθώς και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Πρέβεζας.

  Ο Δήμαρχος Αθηναίων εξέφρασε τον ειλικρινή θαυμασμό του για την πληθώρα, αλλά και την ποιότητα των δυναμικών του Δήμου Πρέβεζας, τόσο σε φυσικές ομορφιές όσο και σε αξιοποιήσιμα εμβληματικά ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία.

  Οι δύο δήμαρχοι, επίσης, συνέκλιναν και σε μία πολιτιστική διαχρονική συνεργασία μεταξύ των δύο Δήμων και συμφώνησαν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κ. Μπακογιάννης θα μεταβεί με συνεργάτες του να επισκεφθεί και να γνωρίσει από κοντά το Δήμο Πρέβεζας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ