Σάββατο 31.07.2021
More

  Συνεργατική αιμοδοσία στο Δικαστικό

  Από τον Ερυθρό Σταυρό και Συλλόγους

  Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν την Πέμπτη δεκάδες αιμοδότες που συμμετείχαν στην πρώτη συνεργατική αιμοδοσία που διοργανώθηκε από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Στόχος να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αιμοδότες και να καλύψουν τις μεγάλες ανάγκες που πάντα υπάρχουν στα νοσοκομεία της περιοχής μας.

  Η συνεργατική αιμοδοσία έγινε με την συμμετοχή των μελών της Ένωσης Υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος, του Συλλόγου Τριτέκνων Γονέων Ιωαννίνων και του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων νομού Ιωαννίνων.

  Ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού-Παράρτημα Ιωαννίνων κ. Κώστας Ντακαλέτσης στάθηκε και ανέλυσε το σκεπτικό αυτής της κίνησης λέγοντας ότι θέλουν να αναπτύξουν τις συνεργασίες με άλλους φορείς και να ενισχύσουν τις αιμοδοσίες: «Έχουμε τη δυνατότητα για συνεργατικές αιμοδοσίες, όπου συμμετέχουν διάφοροι φορείς με τα μέλη τους».
  Εκ μέρους της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων ο Γιώργος Στύλιος στάθηκε στην αναγκαιότητα στήριξης των αιμοδοσιών προκειμένου να βοηθηθούν συνάνθρωποί μας. Τέλος, εκ μέρους του Συλλόγου Τριτέκνων ο πρόεδρος κ. Στρατσιάνης είπε ότι «πέντε λεπτά από το χρόνο μας επαρκούν για να δώσουμε ζωή μέσα από την προσφορά μας σε αίμα» ενώ υποσχέθηκε θα είναι κοντά στον ΕΕΣ και ανανέωσε το αιμοδοτικό ραντεβού για την άνοιξη.

   

   

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ