Τρίτη 05.03.2024
More

  ΣΥΡΙΖΑ: Ανοίγει τη συζήτηση για το πολιτικό πρόγραμμα

  Κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την παρουσίαση του προγράμματος, απηύθυναν ο Φίλιππος Φίλιος και ο Δημήτρης Σιώρος.

  Η  εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων των Γ.Α.Κ.-Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ηπείρου στο Σουφαρί-Σεράι και κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, η οποία έχει ως θέμα: «Δικαιοσύνη Παντού – 6 εθνικές προτεραιότητες» θα είναι ο Πέτρος Κόκκαλης, Ευρωβουλευτής και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, Βουλευτής Α’ Αθήνας.

  Στόχος των Ημερίδων και εκδηλώσεων όπως αναφέρθηκε είναι  το κόμμα να ανοιχτεί και να θέσει σε συζήτηση με τους φορείς και την τοπική κοινωνία τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ: «Θέλουμε να συνομιλήσουμε με τις τοπικές κοινωνίες, εξειδικεύοντας τους έξι άξονες του προγράμματος όπως παρουσιάστηκαν στη ΔΕΘ 2022 από τον Αλέξη Τσίπρα».

  Σε αυτό το πλαίσιο προσκεκλημένοι είναι μεταξύ άλλων οι συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι παραγωγικοί  και τοπικοί φορείς, οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι της κοινωνίας και οι πολίτες σε μια συζήτηση για τις ανάγκες και τον τρόπο που απαντά με συγκεκριμένες θέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

  Σκοπός είναι η αδιαμεσολάβητη επαφή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την τοπική κοινωνία και η χαρτογράφηση των καθημερινών προκλήσεων που αυτή αντιμετωπίζει, όπως τονίστηκε.

  Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Φιλήμων Καραμήτσος.

  Το πρόγραμμα

  18:30-18:45: Προσέλευση

  18:50 -18:53: Έναρξη εργασιών & καλωσόρισμα, Σάββας Δημητριάδης, Συντονιστής Ν.Ε.

  18:55-19:15: Εισήγηση – 1η ενότητα , Δημήτρης Τζανακόπουλος,  Βουλευτής Α’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

  19:15 – 19:35: Εισήγηση – 2η ενότητα, Πέτρος Κόκκαλης,  Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία

  19:35 – 19:42: Παρέμβαση, Μερόπη Τζούφη, Βουλευτής Ιωαννίνων και αναπλ. τομεάρχης Παιδείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

  19:45 -21:15: Ερωτήσεις – Συζήτηση – Τοποθετήσεις – Φορέων και Συμμετεχόντων.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ