Δευτέρα 20.03.2023
More

  Συζήτηση για τα ζητήματα των αστυνομικών

  Στα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της με την βουλευτή της ΝΔ, Μαρία Κεφάλα.

  Κατά την συνάντηση, που έγινε σε θετικό κλίμα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Αστυνομικό προσωπικό της Δ.Α Ιωαννίνων με κυρίαρχο το ζήτημα της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου στο Νομό. Εκ μέρους του Δ.Σ. τονίστηκε η ανάγκη στήριξης της αποστολής τους, τόσο με την θεσμική θωράκισή τους από πλευράς πολιτείας, όσο και με την ενίσχυσή τους με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με απώτερο στόχο την ασφάλεια του πολίτη.

  Συζητήθηκαν επίσης, το ζήτημα της θεσμοθέτησης του επικινδύνου της αστυνομικής εργασίας, η θέσπιση ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου, το οποίο θα διορθώνει τυχόν αδικίες του υπάρχοντος και η επίσπευση των διαδικασιών απόδοσης των κατασχεμένων οχημάτων στις αντίστοιχες υπηρεσίες.

  Η κυρία Κεφάλα, λαμβάνοντας υπόψη όσα της επισημάνθηκαν, δεσμεύτηκε ότι στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, θα προωθήσει αυτά τα ζητήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ