Παρασκευή 27.11.2020
More

  Τ. Καλογιάννη: Υγειονομική κάλυψη από τον ΕΟΔΥ για το Ioannina Lake Run 

  Τη συνδρομή του ΕΟΔΥ για την υγειονομική κάλυψη του Γύρου της Λίμνης, ζητά η παράταξη «Ιωάννινα_2023»

  Όπως αναφέρει και στη σχετική ανακοίνωση:

  «Εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία οι αναπληρωτές καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κκ. Βασίλης Τσιμιχόδημος, Παναγιώτης Κοραντζόπουλος και Ευαγγελία Ντζάνη, ενημερώνουν σχετικά με το θέμα, την κοινωνία των Ιωαννίνων, αλλά και τους πολλούς –έστω και δυνητικά- συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

  Είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί παραδοσιακό πλέον θεσμό και ένα από τα στοιχεία επισκεψιμότητας και ελκυσιμότητας για το Δήμο μας.

  Η περαιτέρω καθιέρωση του αγώνα αυτού, άλλωστε, μαζί με άλλα αθλητικά δρώμενα για το Δήμο μας, αποτελεί κομβικό στοιχείο του προγράμματος της παράταξής μας, για την επόμενη μέρα.

  Η υπεύθυνη στάση για το θέμα (για να μην διατηρούνται ερωτηματικά αναφορικά με τις δηλώσεις των προαναφερομένων), προϋποθέτει (λόγω της πανδημίας από τον Covid19) την ενημέρωση για όλα τα μέτρα, τις παραμέτρους και τις συνθήκες σχεδιασμού από τους ιδίους ή και τους διοργανωτές, του Ε.Ο.Δ.Υ..

  Αν υπάρχει, καθώς και αν έχουν στη διάθεσή τους την αντίστοιχη απάντηση – αδειοδότηση της δραστηριότητας αυτής για τη φετινή διοργάνωση από τον Ε.Ο.Δ.Υ., παρακαλούμε να κατατεθεί δημοσίως.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Ραντεβού στις 11 Δεκεμβρίου για τους Ηπειρώτες

  Σε ΦΕΚ το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ»

  Αγώνας δρόμου για την πρόσβαση όλων των μαθητών

  Αναζητούνται λύσεις για συνδέσεις και συσκευές

  Πιο κοντά στην αποχέτευση Σταυράκι και Νεοχωρόπουλο

  Ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου αποχέτευσης Σταυρακίου και Νεοχωρόπουλου

  Όταν η απεργία συνάντησε τους… αστυνομικούς ελέγχους

  Με μέτρα πρόληψης και χωρίς συγκεντρώσεις οι αντιπροσωπείες των σωματείων

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.