Κυριακή 05.12.2021
More

  Τα Δωδωναία παίζουν…ποδόσφαιρο

  Τα Δωδωναία Εκπαιδευτήρια, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες συνεργασίες σε επίπεδο πολιτισμού και αθλητισμού, ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία με την Ακαδημία ποδοσφαίρου «Απόλλων Ιωαννίνων».  

  Η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ακαδημία, με έδρα τις αθλητικές εγκαταστάσεις Soccer World, θα προσφέρει προπονήσεις προσαρμοσμένες κατάλληλα στις ηλικίες των αθλούμενων, στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της πόλης με κλειστό και ανοιχτά γήπεδα ποδοσφαίρου.

  Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια που θα στελεχώνεται  από ανθρώπινο δυναμικό υψηλού κύρους στο χώρο του αθλητισμού, με ισχυρό αποτύπωμα παιδείας και αρχών. Η συνεργασία θα υπηρετεί πιστά το δόγμα «παιδεία -πολιτισμός- αθλητισμός» και θα δίνει στους εμπλεκόμενους πολλές παροχές και ευκαιρίες.

  Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η δημιουργία αθλητών που θα διέπονται από διαχρονικές αρχές και αξίες του αθλητισμού. Οι αθλητές θα διδάσκονται πως ο αθλητισμός δεν είναι απλώς  ένα χόμπι, αλλά φιλοσοφία ζωής, ένα όχημα που μπορεί να ενεργοποιήσει τις δημιουργικές τους δυνάμεις, αποκτώντας  αυτοπεποίθηση, πνεύμα συνεργασίας και ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

  Τα μέλη της Ακαδημίας θα παρακολουθούνται για την πρόοδό τους τόσο σε επίπεδο ποδοσφαιρικής τεχνικής, όσο και σε θέματα αρχών και σχολικής εξέλιξης, ενώ θα ανταμείβονται με υποτροφίες στο κορυφαίο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο τις Ηπείρου σε περίπτωση που επιλέξουν να φοιτήσουν εκεί.

  Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των προσώπων που θα αναλάβουν τη στελέχωση της Ακαδημίας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ