Τρίτη 21.09.2021
More

  Τατ. Καλογιάννη: Ανάγκη για ανταπόκριση όλων στον εμβολιασμό

  Έκκληση για συμμετοχή στον εμβολιασμό

  Το δικό της κάλεσμα για συμμετοχή στο εμβολιαστικό πρόγραμμα απηύθυνε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου η επικεφαλής της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023, Τατιάνα Καλογιάννη.

  Όπως είπε:

  «Οι ενημερώσεις και δημοσιεύματα από τους υπεύθυνους επιστήμονες συγκλίνουν στο ότι «Αν δεν χτίσουμε τοίχο ανοσίας, είναι βέβαιο το 4ο κύμα πανδημίας».

  Οι αρνητικοί στους εμβολιασμούς, δεν ενδιαφέρονται για τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου νέου κύματος, από το τέλος καλοκαιριού. Οι πιθανότητες να  ξαναγεμίσουν τα νοσοκομεία, να κλείσουν τα σχολεία, να υπολειτουργήσει η αγορά και η οικονομία, αλλά και να επανέλθουν τα σημειώματα για τις μετακινήσεις είναι μεγάλες, αλλά καταγράφεται πλήρης αδιαφορία από αξιοσημείωτο ποσοστό συμπολιτών.

  Δεν θέλω να κινδυνολογήσω, όμως φοβάμαι ότι τελικά η μεγάλη μάχη της κοινωνίας δεν είναι απέναντι στον κορωνοϊό και τις μεταλλάξεις του, αλλά ουσιαστικά απέναντι στους αμφισβητίες του ιού, δηλαδή απέναντι σε αυτούς που αγνοούν ή αδιαφορούν για τις επιπτώσεις που θα ακολουθήσουν.

  Είναι αναγκαίο και με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, να κινητοποιήσουμε τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στον αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ