Παρασκευή 09.12.2022
More

  Τατ. Καλογιάννη: Έλλειψη πολιτικής βούλησης και σωστού προγραμματισμού

  Ιωάννινα_2023 – Συνάντηση με τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων Μπάφρας, Νεοκαισάρειας και Ανατολής

  Στο πλαίσιο της διαρκούς επικοινωνίας της παράταξης ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 και με τους συνδημότες των κοινοτήτων του δήμου, η Τατιάνα Καλογιάννη συνοδευόμενη από τα στελέχη της παράταξης Δέσποινα Ευτυχιάδου, Μάκη Χριστοφορίδη και Γιώργο Ζερβό, επισκέφτηκαν τις τοπικές κοινότητες της Δ.Ε. Ανατολής και είχαν συνάντηση εργασίας με τα εκλεγμένα τοπικά συμβούλια στις κοινότητες αυτές.

  Συζητήθηκαν τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες των περιοχών αυτών. Τα κύρια θέματα που αναδείχθηκαν, αφορούν:

  Ανατολή: η καθυστέρηση της σύνδεσης με το νέο δίκτυο ύδρευσης με την ταυτόχρονη απομόνωση του παλαιού, η ίδρυση και κατασκευή του 2ου παιδικού-νηπιοβρεφονηπιακου σταθμού και η ανακατασκευή της οδού από τη θέση του Lidl επί της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας μέχρι τη λεωφ. Νιάρχου.

  Μπάφρα: ο απαραίτητος καθαρισμός των καταβοθρών και των δύο αλσυλίων για λόγους αντιπλημμυρικής προστασίας και πυρασφάλειας, η σήμανση του κόμβου Μπάφρα – Κουτσελιό και οι εγκαταλελειμένες παιδικές χαρές.

  Νεοκαισάρεια: τα αναγκαία έργα για την αποχέτευση ομβρίων και λυμάτων της περιοχής, η μη πιστοποιημένη μέχρι σήμερα παιδική χαρά και η ανάγκη ύπαρξης σύγχρονων στάσεων αστικού ΚΤΕΛ, ώστε οι μαθητές να μην αναμένουν το λεωφορείο υπό βροχή.

  Το συμπέρασμα από τις συζητήσεις στη Δ.Ε. Ανατολής είναι ότι ενώ οι κοινότητες αυτές αιτούνται για πολλά έτη τα ίδια έργα, πλην όμως η υλοποίησή τους δεν προχωρά, παρόλο που δεν αφορούν έργα δύσκολα, αλλά απαιτούν απλώς πολιτική βούληση, σωστό προγραμματισμό και καλό συντονισμό

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ