Παρασκευή 16.04.2021
More

  Θ. Μπέγκας: «Απαραίτητη η παράταση του χρόνου διαβούλευσης για την αξιοποίηση του Πάρκου Πυρσινέλλα»

  Απαραίτητη θεωρεί πως κρίνεται η παράταση του χρόνου διαβούλευσης για την αξιοποίηση του Πάρκου Πυρσινέλλα, η παράταξη του Θ. Μπέγκα.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης:

  «Η Δημοτική Αρχή παραμένοντας πιστή στην μέθοδο των επικοινωνιακών τρικ τη χρησιμοποιεί για μια ακόμα φορά σε μια προσπάθεια να καλύψει τις εμφανείς αδυναμίες της.

  Αφού λοιπόν απέτυχε να πείσει την κοινωνία για την ετοιμότητά της να προτείνει σοβαρά μέτρα ανακούφισης των πολιτών και των επαγγελματιών εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αποφασίζει να ανακοινώσει την έναρξη διαβούλευσης για την αξιοποίηση του πάρκου Πυρσινέλλα.

  Είναι γνωστή σε όλους μας η επικοινωνιακή τακτική, σύμφωνα με την οποία, όταν θέλουμε να αποφύγουμε να πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας εκεί που μας πονάει, τα στρέφουμε κάπου αλλού.

  Και αυτό είναι αλήθεια ότι η Δημοτική Αρχή ξέρει να το κάνει καλά.

  Αναρωτιόμαστε λοιπόν, στο σύντομο χρονικό διάστημα που αποφάσισε η Δημοτική Αρχή και μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον που λειτουργούμε εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου αν μπορούν οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, οι φορείς και οι πολίτες να συμμετάσχουν ουσιαστικά στη διαβούλευση και να καταθέσουν απόψεις που θα συμβάλλουν στην σύνθεση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για την αξιοποίηση του πάρκου Πυρσινέλλα.

  Αν η Δημοτική Αρχή πιστεύει πραγματικά στην έννοια της διαβούλευσης με την κοινωνία, το ελάχιστο που μπορεί να κάνει για να το αποδείξει είναι να δώσει παράταση στην καταληκτική ημερομηνία διαβούλευσης που έχει ανακοινώσει».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ