Σάββατο 02.07.2022
More

  Θα πέσει μόνο του, πριν το σώσουν…

  Τμήματα του κτιρίου του παλιού Πανεπιστημίου στη Δομπόλη αρχίζουν να καταρρέουν

  Ήταν δεδομένο και απολύτως αναμενόμενο να συμβεί αυτό που έγινε, με την ευχή όλων όμως να είναι, να μη γίνει ακόμη χειρότερη η κατάσταση.

  Στο ερειπωμένο κτίριο του παλιού Πανεπιστημίου στη Δομπόλη, που ανήκει πλέον στον δήμο Ιωαννιτών, στον οποίο παραχωρήθηκε από την ΕΤΑΔ, τμήματα του κτιρίου, όπως η κεραμιδοσκεπή στην μπροστινή του πλευρά, άρχισε να καταρρέει.

  Οδηγοί των αυτοκινήτων που σταθμεύουν στο χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ για τις ανάγκες της ΔΟΥ Ιωαννίνων, αλλά και πολίτες που προσέρχονται για τις υποθέσεις τους στην υπηρεσία είναι εκτεθειμένοι σε πολλαπλούς κινδύνους, όπως ο συγκεκριμένος, με κεραμίδια και τμήματα του φέροντος οργανισμού να κρέμονται στον αέρα, λίγο πριν πέσουν στα κεφάλια τους.

  Συνεργείο του δήμου που ενημερώθηκε το πρωί τοποθέτησε προειδοποιητικούς κώνους και κορδέλες για  να μην επιτρέπεται η πρόσβαση στο συγκεκριμένο σημείο, εκείνο που θα πρέπει όμως να γίνει, επειδή και σε άλλα σημεία του κτιρίου υπάρχουν παρόμοια προβλήματα, είναι να ελεγχθεί εξονυχιστικά και να γίνει αφαίρεση των επικίνδυνων τμημάτων, το ταχύτερο δυνατό.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ