Τετάρτη 17.08.2022
More

  Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα στην 8ης Μεραρχίας

  Εξαιρετικά επικίνδυνη η κυκλοφορία στην οδό 8ης Μεραρχίας στη Λιμνοπούλα το απόγευμα

  Η επιστροφή στη σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων για τα παιδιά των Ακαδημιών όλων σχεδόν των αθλημάτων, όπως και η δυνατότητα που δόθηκε στους πολίτες να χρησιμοποιούν τους ίδιους χώρους, ήταν αυτονόητο, ότι θα αυξήσει την κίνηση στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

  Ακριβώς όμως λόγω του αυστηρού υγειονομικού πρωτοκόλλου που υπάρχει και εφαρμόζεται, δεν επιτρέπεται η είσοδος στις εγκαταστάσεις των συνοδών ή και ων αθλούμενων, με τα αυτοκίνητά τους. Τις απογευματινές ώρες στην οδό 8ης Μεραρχίας στη Λιμνοπούλα, η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, καθώς δεκάδες Ι.Χ είναι σταθμευμένα στην δεξιά λωρίδα του δρόμου, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μέγιστος κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

  Η καλύτερη δυνατή λύση θα ήταν προφανώς η δυνατότητα στάθμευσης στους αντίστοιχους χώρους εντός των εγκαταστάσεων, πλην όμως αφού αυτό δεν επιτρέπεται για την αποφυγή του συνωστισμού, ίσως θα πρέπει να ληφθούν έκτακτα μέτρα με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας, τουλάχιστον τις απογευματινές ώρες, που η προσέλευση αθλητών είναι μεγάλη. Τις τελευταίες ημέρες πληρώματα περιπολικών της Τροχαίας, της Άμεσης Δράσης και δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σταματούν στο σημείο, υποδεικνύοντας στους οδηγούς των Ι.Χ να απομακρύνουν τα οχήματά τους, όμως αυτό δε μπορεί παρά να είναι κάτι περιστασιακό, αφού λίγα λεπτά μετά, η εικόνα είναι και πάλι ίδια.

  Να σημειωθεί, ότι στην 8ης Μεραρχίας, υπάρχουν και δύο διαβάσεις πεζών, για την είσοδο στο κλειστό γυμναστήριο και στο κολυμβητήριο αντίστοιχα, οι οποίες έχουν σβηστεί τελείως από το οδόστρωμα και η διέλευση του δρόμου από το ένα ρεύμα στο άλλο, για κάθε πεζό, μοιάζει με… αποστολή αυτοκτονίας.

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  OAED

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ