Παρασκευή 27.01.2023
More

  Το ΠΓΝΙ ευχαριστεί δωρητές και χορηγούς

  Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τις δωρέες και χορηγίες που έχει δεχτεί έως τώρα, εξέδωσε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

  Όπως αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση:

  «Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια: την Περιφέρεια Ηπείρου, την ΠΕΔ Ηπείρου, το Epirus Palace, τη Γενική Χειρουργική-Σαλτιέλ, το ΚΔΑΠ ΤΡΑΜΠΑ-ΛΑ-ΛΑ, το Επιμελητήριο Λευκάδος, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας Ιωαννίνων Fab-Lab και την Energean Oil & Gas για την ευγενική χορηγία-δωρεά υγειονομικού και άλλου υλικού όπως επίσης και χρηματικών ποσών -άκρως απαραίτητων- για την ενίσχυση του έργου του προσωπικού του Νοσοκομείου μας στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που διεξάγει για τη νοσηλεία κρουσμάτων κορωνοϊού COVID-19 και για τον περιορισμό της διασποράς αυτού.

  Τέτοιου είδους ενέργειες που ξεχειλίζουν από ευαισθησία, εκτός του ότι μας κάνουν υπερήφανους, γιατί τοιουτοτρόπως αναγνωρίζεται από την κοινωνία η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται υπό άκρως αντίξοες συνθήκες μας εξοπλίζουν με δύναμη να συνεχίσουμε.

  Ευελπιστούμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άξιοι μιμητές, γιατί φρονούμε ότι η αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι υπόθεση όλων μας».

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ