Σάββατο 20.04.2024
More

  Τρεις τραυματίες από βαρελότα στο Μέτσοβο

  Τρία άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια ρίψης βεγγαλικών και βαρελότων την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Μέτσοβο.

  Οι τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά και άμεσα ειδοποιήθηκε το ασθενοφόρο, το οποίο τις μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

  Μία από τις γυναίκες που τραυματίστηκαν μίλησε στο MEGA και περιέγραψε καρέ – καρέ πώς έγινε το περιστατικό.

  «Καθόμασταν στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου και περιμέναμε να αλλάξει ο χρόνος. Με το που είπαν καλή χρονιά και γύρισα να φιλήσω τους συγγενείς και την οικογένειά μου, σκάνε τα βεγγαλικά και τα βαρελότα. Δεν πρόλαβα να γυρίσω στους γονείς μου να τους φιλήσω και σκάει δίπλα στο πόδι μου ένα βαρελότο» τόνισε η νεαρή.

  Όπως είπε η ίδια, ο κρότος ήταν τόσο δυνατός που ένιωσε σαν να έσκασε βόμβα δίπλα της, ενώ έχασε τις αισθήσεις της για περίπου 10 λεπτά.

  «Εκείνη τη στιγμή ο κρότος ήταν τόσο δυνατός, που τον ένιωσα σαν να έσκασε βόμβα. Έχασα για κάποια δευτερόλεπτα την ακοή μου, δεν μπορούσα να καταλάβω και να ακούσω τίποτα. Έχασα τις αισθήσεις μου. Ήμουν αναίσθητη για περίπου 10 λεπτά και κάποια γιατροί που βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν με μαλάξεις να με συνεφέρουν μέχρι να έρθουν οι τραυματιοφορείς να με πάνε στο Κέντρο Υγείας» πρόσθεσε.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ