Σάββατο 03.06.2023
More

  Τρέξε μαζί μας!

  Το RUN GREECE Ιωαννίνων είναι ένας αγωνιστικός θεσμός για την Ήπειρο που διοργανώνεται για 8η χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ

  O ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, συνεχίζουν την μεγάλη προσπάθεια για την «επανεκκίνηση» των αγώνων δρόμου και την επιστροφή στην κοινωνικότητα της ζωής όλων μας, με τη διοργάνωση της σειράς αγώνων RUN GREECE 2021, σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.

  Στις 24 Οκτωβρίου, η καρδιά του αθλητισμού χτυπά στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα. Το RUN GREECE Ιωαννίνων είναι ένας αγωνιστικός θεσμός για την Ήπειρο που διοργανώνεται για 8η χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών. Ένας θεσμός που υπηρετεί τα ιδεώδη του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του εθελοντισμού. Σε αυτόν τον θεσμό καλούμε όλους να συμμετάσχουν τρέχοντας στην μοναδική διαδρομή των Ιωαννίνων με τις υπέροχες ομορφιές και την πλούσια ιστορία.

  «Ας ξεκινήσουμε τώρα έναν άλλο τρόπο ζωής και ας βάλουμε τον αθλητισμό στη ζωή μας! Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες καλή επιτυχία και ας μη ξεχνάμε σημασία δεν έχει η θέση αλλά η Εμπειρία! Καλούμε όλες και όλους να τρέξουμε μαζί αναδεικνύοντας τη δυναμική που όλοι κρύβουμε μέσα μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η
  Φωτεινή Αγγέλη Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου.  Στο ίδιο μήκος και οι τοποθετήσεις των συνδιοργανωτών των αγώνων που απεύθυναν το δικό τους κάλεσμα για συμμετοχή με την λήψη όλων των σχετικών μέτρων για την πανδημία.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ