Τετάρτη 29.09.2021
More

  Τρίτο ατύχημα στο ίδιο σημείο! (φωτογραφίες)

  Ούτε η πρώτη, ούτε η δεύτερη, αλλά η τρίτη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ετών, ήταν η χθεσινή, που σημειώθηκε ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα, ευτυχώς μόνο με υλικές ζημιές, στη συμβολή των οδών Παλάσκα και Ιπποκράτους μεταξύ Βοτανικού και Ανατολής.

  Ο οδηγός του ΙΧ που κινούνταν με κατεύθυνση προς την Ανατολή από τα Ιωάννινα, είδε ξαφνικά μπροστά του ένα άλλο όχημα που κινούνταν στην οδό Ιπποκράτους να στρίβει προς την ίδια κατεύθυνση και το αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν το ένα να καρφωθεί στη γωνιακή πολυκατοικία, όπως είχε γίνει ακριβώς και άλλες δύο φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

  Το ευτύχημα ήταν πως κανείς από τους επιβαίνοντες των οχημάτων δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όπως επίσης και ότι την στιγμή του ατυχήματος δε βρισκόταν κάποιος πεζός στο πεζοδρόμιο.

  Όπως σημειώνει όμως ο αυτόπτης μάρτυρας και ένοικος της γωνιακής πολυκατοικίας Γιώργος Κολιοφούκας, παρότι έχει επισημανθεί πολλές φορές και στον δήμο Ιωαννιτών και στην Τροχαία το σχετικό πρόβλημα στη διασταύρωση με τη μειωμένη ορατότητα και τις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι οδηγοί, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο πρόληψης των ατυχημάτων.

   

   

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ