Παρασκευή 16.04.2021
More

  Τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης από τον Πήγασο

  Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε για φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», να πει τα κάλαντα στην Περιφέρεια Ηπείρου

  Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε για φέτος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατείας Πάργης «Πήγασος», να πει τα κάλαντα στην Περιφέρεια Ηπείρου, κάτω από το φάσμα της πανδημίας, συνεχίζοντας όμως τις κοινωνικές του δράσεις.

  Με τη βοήθεια των μελών, των φίλων και τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και τη συνδρομή των ΜΜΕ στην επικοινωνία της δράσης, κατά τη διάρκεια καραντίνας, συγκέντρωσε τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης στο πλαίσιο των δράσεων του συλλόγου, ενόψει των Χριστουγέννων, τα οποία παρέδωσε την Τρίτη στη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ηπείρου και στην προϊσταμένη Δέσποινα Καμπούρη, προκειμένου να διατεθούν σε φορείς, ιδρύματα και δομές, που βρίσκονται στο δίκτυο αλληλεγγύης, που χρόνια τώρα στηρίζει η υπηρεσία.

  Παρόντες κατά την παράδοση των ειδών ο Έφορος του συλλόγου Δημήτρης Μπιλανάκης, ο Γραμματέας Γιώργος Γιωτάκης, η Αντιπρόεδρος Ελπινίκη Μπάρκα, καθώς και τα μέλη μας: Ροδόκλεια Τζαλαλή, Ελένη Μπουκουβάλα, Νίκη Λαδιά, Χρυσούλα Ζήνα και Θάλεια Μανούση. «Ευχαριστούμε από καρδιάς, όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της μεγάλης δράσης και τους διαβεβαιώνουμε, πως ό,τι προσέφεραν από το υστέρημά τους θα πιάσει τόπο.

  Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω απ΄όλα, ευημερία για τον τόπο μας και η ανατολή του νέου έτους να μας βρει όλους δυνατούς, ενωμένους και χωρίς τον εφιάλτη της υγειονομικής κρίσης», αναφέρει ο σύλλογος.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Εγνατία Οδός

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ