Σάββατο 04.12.2021
More

  Βελτιώνεται η εικόνα, αλλά θέλει δρόμο ακόμα

  Η εικόνα από τα σημεία όπου σχεδόν καθημερινά εναποτίθενται ανεξέλεγκτα ογκώδη απορρίμματα είναι απολύτως χαρακτηριστική

  Ακόμη κι αν σταδιακά, με την ενίσχυση του προσωπικού της καθαριότητας με εργαζόμενους από την Κοινωφελή Εργασία, και την ένταξη του αναδόχου ιδιώτη στην αποκομιδή, η εικόνα εμφανίζεται βελτιωμένη στην πόλη, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς.

  Όχι τόσο για να λειτουργήσει με τον τρόπο και τον ρυθμό που πρέπει, η υπηρεσία καθαριότητας, όσο για να πειστούν οι πολίτες να τηρούν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.

  Η εικόνα από τα σημεία άλλωστε όπου σχεδόν καθημερινά εναποτίθενται ανεξέλεγκτα ογκώδη απορρίμματα και διαφόρων άλλων ειδών, είναι απολύτως χαρακτηριστική, μίας νοοτροπίας με την οποία έχει εμποτιστεί μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας.

  Στο παρκάκι της Λέοντος Μελά, λίγα μέτρα από το 5ο δημοτικό σχολείο στην οδό Μελ. Γεωγράφου, το σημείο δίπλα στους πράσινους και μπλε κάδους ανακύκλωσης αποτελεί ένα από εκείνα τα σημεία, στα οποία μπορεί κανείς να βρει οτιδήποτε πεταμένο.

  Το δυστύχημα, όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα καθαριότητας Ευάγγελος Πήχας είναι, ότι όσο σύντομα να γίνει η αποκομιδή, άλλο τόσο σύντομα, ο χώρος εμφανίζει ξανά την ίδια εικόνα. Απηύθυνε έτσι για μία ακόμη φορά έκκληση για την ενημέρωση της υπηρεσίας στο τηλ. επικοινωνίας 26510-75555, ώστε τα ογκώδη να απομακρύνονται άμεσα.

  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ