Σάββατο 04.12.2021
More

  Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ»

  Η ανακοίνωση του Πνευματικού Κέντρου για την έναρξη εγγραφών στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ»

  Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου ξεκινά το καθημερινό απογευματινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από 5 έως 12 ετών του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Ρόδα» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

  Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πνευματικού Κέντρου:

  «Εκτός από τα παιδιά που παρακολουθούν μέσω ΕΣΠΑ, γίνονται δεκτά με δίδακτρα όλα τα παιδιά της πόλης, που επιθυμούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ «Ρόδα».

  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δημιουργικές δραστηριότητες έκφρασης και παιχνιδιού που υλοποιούνται από έμπειρο και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Στις δραστηριότητες περιλαμβάνονται θεατρικό παιχνίδι, μουσικά και κινητικά παιχνίδια, μουσική προπαιδεία, δημιουργική γραφή, ψυχοκινητική, συναισθηματική έκφραση, εικαστική έκφραση και κατασκευές, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, εκπαιδευτικά προγράμματα στα μουσεία της πόλης, παραστάσεις και εκθέσεις, αθλητικές δραστηριότητες, εκδρομές στη φύση, περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, φωτογραφία και προβολές επιλεγμένων ταινιών κινηματογράφου.

  Ενημερώνουμε τους γονείς ότι εφαρμόζονται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφαλή λειτουργία των ΚΔΑΠ και οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες.

  Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο ΚΔΑΠ «ΡΟΔΑ», Δωδώνης 35, (Κουραμπάς) τηλ.2651068565, ώρες 3-9 μ.μ.»

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ