Παρασκευή 30.10.2020
More

  Υπάρχουν διαθέσιμα τεμάχια στους Δημοτικούς Λαχανόκηπους

  Τους Δημοτικούς Λαχανόκηπους, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία ευπρεπισμού του χώρου και η οποία περιλαμβάνει την αποψίλωση των χόρτων, τον καθαρισμό των διαδρόμων από μπάζα και φερτά υλικά καθώς και τη δημιουργία πέντε λάκκων κομποστοποίησης επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΟΚΠΑΠΑ Δημήτρης Πάνου.

  Οι Δημοτικοί Λαχανόκηποι αποτελούν μια μοναδική δομή του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. από το 2013 και προσφέρουν δωρεάν στους δικαιούχους τη δυνατότητα καλλιέργειας της γης και της επαφής με τη φύση.

  Η προσπάθεια του Δ.Σ. του Ο.Κ.Π.Α.Π.Α. και της Επιτροπής Διοίκησης των Δημοτικών Λαχανόκηπων, μέσα από την αλλαγή του Κανονισμού Λειτουργίας και του έργου που βρίσκεται σε εξέλιξη, αποσκοπεί στο να γίνει ο χώρος αυτός για τους ωφελούμενους λειτουργικός, εύχρηστος, ασφαλής αλλά και όμορφος.

  Όπως ανακοινώθηκε, διατίθενται ακόμα τεμάχια προς καλλιέργεια και για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθυνθούν τηλεφωνικά στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του «Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.» στο 2651054266.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  Τα νέα μέτρα που ανακοινώνει ο Μητσοτάκης σήμερα

  Νέα δέσμη περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού ανακοινώνει σήμερα ο πρωθυπουργός

  Ανησυχητική η πίεση που ασκείται στο σύστημα υγείας

  Η πορεία της πανδημίας και η δύσκολη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό μονοπώλησαν τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο

  Αναγκαία η κάλυψη με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό

  Οι εργαζόμενοι του «Χατζηκώστα» ενόψει των κλινών covid στο Πολυδύναμο

  Νέες συνθήκες, αλλά με κίνηση στο κέντρο

  Τις πρώτες εικόνες μίας νέας συνθήκης, όπως αυτή καθορίστηκε από την απόφαση του τοπικού lockdown, αντίκρισαν οι Γιαννιώτες από χθες το πρωί

  Να φτάσει στα 60 εκατ. το πρόγραμμα ενίσχυσης

  Αλλιώς δεν θα καλυφθούν οι επιχειρήσεις, σύμφωνα με το Επιμελητήριο

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  Covid 19- Τελικά τι κάνουμε; Ένα κείμενο γροθιά στο στομάχι από τον διευθυντή ΤΕΠ του ΠΓΝΙ

  Ανάρτηση του Διευθυντή Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ΤΕΠ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Αθ. Κιτσάκου, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook σχετικά με τον κορωνοϊό.

  Σενάρια για απαγόρευση της κυκλοφορίας από Τετάρτη

  Στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών προσανατολίζεται η κυβέρνηση, ακολουθώντας το πρότυπο της Ισπανίας.

  «Έφυγε» από τη ζωή ο Θεόδωρος Νιτσιάκος

  Οδύνη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του επιχειρηματία Θεόδωρου Νιτσιάκου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από οικείους του και μεταφέρθηκε με όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.

  Ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού μεταφέρεται στα Ιωάννινα

  Στα Γιάννενα φτάνει ύποπτο κρούσμα του κορωνοϊού. Έχει σημάνει συναγερμός στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και είναι σε ετοιμότητα η μονάδα Λοιμωδών.

  Ανακοίνωση του ΠΓΝΙ για τον κορωνοϊό

  Ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων για τον κορωνοϊό.