Παρασκευή 30.09.2022
More

  Υποτονική η κίνηση στην αγορά, ανεβαίνει η εστίαση

  Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Χρήστος Τάτσης μίλησε για την κατάσταση λέγοντας ότι ο κόσμος «μένει στη βόλτα» και δε μπαίνει στην διαδικασία των αγορών

  Υποτονική είναι η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα. Το «δώρο Πάσχα» δεν φτάνει για να «ζεσταθεί» η αγορά πασχαλινών ειδών ενώ πολλοί είναι εκείνοι που δε θα κάνουν αγορές καθώς είναι μια δύσκολη περίοδος και προσπαθούν να συγκρατήσουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς.

  Ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Χρήστος Τάτσης μίλησε για την κατάσταση λέγοντας ότι ο κόσμος «μένει στη βόλτα» και δε μπαίνει στην διαδικασία των αγορών με διαφοροποίηση μόνο στα δώρα για παιδιά και βαφτιστήρια.

  Την ίδια ώρα η εστίαση πάει λίγο καλύτερα καθώς αυξήθηκε η κίνηση εξαιτίας των σχολικών εκδρομών. Ωστόσο ο καιρός κάνει τα τερτίπια του και δεν αφήνει να γεμίσουν τα αίθρια. Παρόλα αυτά καλύτερα πηγαίνει η εστίαση καθώς γεμίζουν τα τραπέζια και ο κόσμος όσο θα βελτιώνονται οι συνθήκες θα βγαίνουν περισσότερο για μια βόλτα.

  «Είναι καλύτερη η κατάσταση στα καταστήματα αν και ο καιρός δεν μας αφήνει να δουλέψουμε και να βγάλουμε τα… σπασμένα. Ωστόσο, οι σχολικές εκδρομές βοήθησαν πολύ» είπε ο κ. Τάτσης.

  Ο ίδιος, σημείωσε κλείνοντας πως με την στήριξη που αναμένουν και που έχουν ζητήσει επανειλημμένα από την κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να κινηθούν άμεσα στο κυβερνητικό επιτελείο καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχουν κλιμακούμενα προβλήματα και κλείσιμο καταστημάτων με εκτίναξη της ανεργίας.

  ΕΛΕΝΑ ΣΤΑΜΟΥ

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ