Παρασκευή 15.10.2021
More

  Υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές για άλλη μια χρονιά τα Δωδωναία

  Στα σχολεία της χώρας που διακρίθηκαν για τις υψηλές τους επιδόσεις στις εξετάσεις ξεχωρίζουν τα «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια»

  Πριν λίγο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των φετινών Πανελλήνιων Εξετάσεων. Οι μαθητές έχουν αθροίσει τα μόρια που συγκέντρωσαν και αναμένουν την ανακοίνωση των βάσεων, για να οριστικοποιηθεί η μετάβασή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

  ​Ανάμεσα στα σχολεία της χώρας που διακρίθηκαν για τις υψηλές  τους επιδόσεις στις εξετάσεις ξεχωρίζουν και πάλι τα «Δωδωναία Εκπαιδευτήρια» (όπως συμβαίνει σταθερά εδώ και 22 χρόνια!)

  ​Όλα αυτά δεν προκύπτουν τυχαία. Συστηματική δουλειά ( που ξεκινά από προηγούμενες τάξεις, ιδίως για παιδιά που φοιτούν από το Γυμνάσιο και χτίζουν από νωρίς το απαιτούμενο υπόβαθρο σε βασικά μαθήματα ), εκπαιδευτικοί εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους ( με πολυετή πείρα και συμμετοχή στις Πανελλήνιες Εξετάσεις ως διορθωτές, ώστε να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα «μυστικά»των εξετάσεων ), πλούσιο υλικό που διανέμεται στους μαθητές, τρίωρα διαγωνίσματα ( προσομοιώσεις των Πανελλήνιων ) σε εβδομαδιαία βάση είναι μόνο μερικά από τα συστατικά της συνταγής. Κι αυτή είναι συνταγή επιτυχίας!

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ