Πέμπτη 13.06.2024
More

  ΖΑΓΟΡΙ -Δεκάδες οι επισκέπτες και το καλοκαίρι

  Τα χωριά του Ζαγορίου επιλέγουν και μέσα στο καλοκαίρι δεκάδες επισκέπτες προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες σε ένα διαφορετικό κλίμα, μακριά από τη θάλασσα.

  Το Ζαγόρι,  προσφέρει τα πάντα και τις μέρες του καλοκαιριού. Οι πλατείες των χωριών γεμίζουν από κόσμο ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Τα καλοκαιρινά πανηγύρια κρατάνε μέχρι το πρωί.

  Τα πανηγύρια του Ζαγοριού είναι πόλος έλξης για τους επισκέπτες ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές να βρεθούν στα βουνά και όχι στη θάλασσα.

  Όπως ανέφερε ο Λευτέρης Ζαρκάδας από την Ένωση Ξενοδόχων, το Ζαγόρι είναι προορισμός τεσσάρων εποχών καθώς δίνει την ευκαιρία σε όσους το θέλουν να αναζητήσουν  την δροσιά.

  «Σε μέρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, τα ποτάμια μας γεμίζουν από κόσμο όπως και οι πλατείες των χωριών. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς. Τα χωριά γεμίζουν με κόσμο και με επισκέπτες ενώ αυξάνονται σημαντικά τα έσοδα για τους ανθρώπους που έχουν καταλύματα ή άλλες επιχειρήσεις εστίασης», ανέφερε ο κ. Ζαρκάδας.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ