Δευτέρα 24.06.2024
More

  Αδέσποτος σκύλος βρήκε στα σκουπίδια μωρό και το έσωσε

  Ο σκύλος μετέφερε τη σακούλα απορριμάτων με το μωρό, όταν ένας περαστικός άκουσε το κλάμα του

  Σοκ έχει προκάλεσε στον Λίβανο η ιστορία ενός εγκαταλελειμμένου μωρού, που πέταξαν στα σκουπίδια, μέσα σε μία πλαστική σακούλα απορριμάτων και έσωσε ένας αδέσποτος σκύλος.

  Το βρέφος βρέθηκε κοντά σε κτήριο του δήμου στην Τρίπολη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Σύμφωνα με το thenationalnews.com, τη σακούλα μετέφερε ένας αδέσποτος σκύλος, όταν ένας περαστικός άκουσε το μωρό να κλαίει, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

  Το μωρό μεταφέρθηκε στο Ισλαμικό Νοσοκομείο από τον άγνωστο περαστικό και αργότερα μεταφέρθηκε στο Κυβερνητικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

  Εικόνες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το μωρό, που φαίνεται να είναι περίπου 4 μηνών, να έχει μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.

  Η υπόθεση έχει συγκλονίσει τη χώρα, ενώ πολλοί προσφέρθηκαν να το υιοθετήσουν.

  Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών  που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στον Λίβανο. Την περασμένη εβδομάδα, ένας υπάλληλος παιδικού σταθμού συνελήφθη και το ίδρυμα έκλεισε οριστικά, μετά από βίντεο που τον έδειχναν να κακομεταχειρίζεται βρέφη.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ