Πέμπτη 25.07.2024
More

  Άφησε το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ και πλήρωσε 13.000 ευρώ!

  Η ύπαρξη των προγραμμάτων μηναίας στάθμευσης φαίνεται πως είναι κάτι παντελώς άγνωστο σε έναν άνδρα από τη Γερμανία

  Παράδειγμα προς αποφυγή αποτελεί ένας οδηγός που άφησε το ΙΧ του επί μήνες σε έναν χώρο στάθμευσης, χωρίς να φροντίσει να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα.

  Σε σπαζοκεφαλιά εξελίσσεται για πολλούς οδηγούς, οι οποίοι στοχεύουν να μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο εξωτερικό, το πού θα αφήσουν το αυτοκίνητό τους.

  Ο μεγαλύτερος προβληματισμός αφορά όσους δεν διαθέτουν έναν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στην κατοικία τους με αποτέλεσμα να ψάχνουν εναγωνιώς ένα ασφαλές μέρος για το τετράτροχό τους.

  Μια λύση είναι οι εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες στάθμευσης, και οι οποίες διασφαλίζουν ότι καθόλη τη διάρκεια της παραμονής του ΙΧ στον χώρο τους, αυτό δεν θα κινδυνεύσει λεπτό.

  Παράλληλα, προσφέρουν μηνιαίες συνδρομές που είναι σημαντικά πιο συμφέρουσες σε οικονομικό επίπεδο συγκριτικά με τις ωριαίες χρεώσεις (ανά ώρα).

  Η ύπαρξη των προγραμμάτων μηναίας στάθμευσης, ωστόσο, φαίνεται πως είναι κάτι παντελώς άγνωστο σε έναν άνδρα από τη Γερμανία ο οποίος έλειψε από τη χώρα για 8 μήνες.

  Μόλις, λοιπόν, τοποθέτησε το εισιτήριό του στο μηχανήμα προκειμένου να πληρώσει το αντίτιμο και να εξέλθει από τον χώρο στάθμευσης της εταιρείας, εμφανίστηκε το εξωφρενικό ποσό των… 12.967 ευρώ.

  Ο… άτυχος άνδρας μοιράστηκε την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερώνοντας τους φίλους του -με χιουμοριστική διάθεση- πως οποιαδήποτε δωρεά είναι καλοδεχούμενη.

  Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το ποσό 12.967 ευρώ δεν φαίνεται πως θα πληγώσει σε μεγάλο βαθμό την τσέπη του παθόντος. Αυτό διότι το αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στην περιπέτειά του είναι μια… Bentley αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο άνδρας έχει μια… καλή οικονομική άνεση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ