Τρίτη 15.06.2021
More

  Αρκούδα μεταφέρει τα αρκουδάκια της από τη μία πλευρά του δρόμου στην άλλη (βίντεο)

  Viral βίντεο με τη μαμά αρκούδα να μεταφέρει τα μικρά της στο δρόμο

  Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο από τη στιγμή που μία μαμά αρκούδα προσπαθεί απεγνωσμένα να μεταφέρει και τα 4 αρκουδάκια της από την μία πλευρά του δρόμου στην άλλη.

  Το περιστατικό σημειώθηκε στο Γουίντσεστερ του Κονέκτικατ και οι οδηγοί κατάφεραν να το αποτυπώσουν σε βίντεο καθώς η αστυνομία σταμάτησε την κυκλοφορία και στις δύο κατευθύνσεις ώστε η μαμά αρκούδα να μεταφέρει με ασφάλεια τα αρκουδάκια της.

  Η προσπάθεια της ωστόσο δεν ήταν εύκολη γιατί αν και πέρασε το ένα αρπάζοντάς το από τον λαιμό, και το δεύτερο της ακολούθησε, το τρίτο και το τέταρτο την παίδεψαν. Αρχικά το τρίτο πέρασε στην άλλη πλευρά του δρόμου, αλλά όταν η μητέρα του πήγε να πάρει το τέταρτο που είχε σκαρφαλώσει στον κορμό ενός δέντρου, εκείνο την ακολούθησε πίσω.

  Η μαμά αρκούδα κατέβαλε απεγνωσμένες προσπάθειες δοκιμάζοντας ακόμα να μεταφέρει και τα δύο πράγμα που τελικά ήταν αδύνατο. Τελικά, όταν τελικά έφτασαν όλοι στην άλλη πλευρά ένα από τα αρκουδάκια επιχείρησε να επιστρέψει πίσω. Η έγκαιρη επέμβαση της αρκούδας όμως ήταν καταλυτική.

  Οι θεάσεις μαύρων αρκούδων στο Κονέκτικατ γίνονται κάτι το σύνηθες καθώς ο πληθυσμός τους συνεχίζει να αυξάνεται. Το 2019, έγιναν περίπου 7.300 αναφορές για αρκούδες στις 150 από τις 169 πόλεις του Κονέκτικατ.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ