Κυριακή 28.02.2021
More

  Αυτοκτόνησε ο γιατρός της Ρεμς που είχε κορωνοϊό

  Ο 60χρονος γιατρός της γαλλικής ομάδας Ρεμς, Μπερνάρντ Γκονσάλες, αυτοκτόνησε έχοντας προσβληθεί από κορωνοϊό.

  «Η Ρεμς έχει χτυπηθεί στην καρδιά. Ήταν ένας άνθρωπος της επιστήμης. Ερωτευμένος με τη Ρεμς, με την ιστορία της και το μοναδικό παρελθόν της. Θαυμαστής του Μισέλ Πλατινί. Ήταν ο γιατρός μας…» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

  Από την πλευρά του ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Jean-Pierre Caillot, δήλωσε συγκλονισμένος: «Δεν υπάρχουν λόγια. Η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε τη Ρεμς στην καρδιά της. Υπηρέτησε το κλαμπ περισσότερα από 20 χρόνια με απόλυτο επαγγελματισμό, με παθιασμένο και ανιδιοτελή τρόπο. Ο γιατρός Γκονσάλες στις πιο σκληρές περιόδους του συλλόγου, εργάστηκε έτσι σε εθελοντική βάση. Ο προσωπικός μου γιατρός. Σήμερα όλες οι σκέψεις μου, εκείνες του συλλόγου, για τις οποίες θα παραμείνει μοναδική φιγούρα, πηγαίνουν στη σύζυγό του και στους γονείς του. Σήμερα αυτό είναι ένα δράμα που μας χτυπάει».

  Ο Μπερνάρντ Γκονσάλες βρισκόταν στο σπίτι του σε καραντίνα, έχοντας στο πλευρό τη σύζυγό του η οποία και αυτή είχε προσβληθεί από κορωνοϊό. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «Parisien», ο γιατρός είχε αφήσει ένα γράμμα στο οποίο με λεπτομέρειες εξηγούσε γιατί έβαλε τέλος στη ζωή του.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ