Σάββατο 13.07.2024
More

  Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος

  Διακοπή λειτουργίας των συνοριακών υπηρεσιών επηρεάζει τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου

  Διακοπή λειτουργίας των συνοριακών υπηρεσιών επηρεάζει τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, προκαλώντας χάος στην κίνηση των ταξιδιωτών σε όλη τη χώρα.

  Το αεροδρόμιο του Εδιμβούργου ανάρτησε την προειδοποίηση σήμερα το απόγευμα (25 Απριλίου), χωρίς να αναφέρει πότε θα επιλυθεί το πρόβλημα.

  Μια δήλωση των επικεφαλής του αεροδρομίου της Σκωτίας ανέφερε: «Η Border Force αντιμετωπίζει επί του παρόντος μια τεχνική διακοπή, που επηρεάζει τα αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερους χρόνους αναμονής για τους επιβάτες που φθάνουν. Οι ομάδες μας βρίσκονται στην αίθουσα αφίξεων παρέχοντας υποστήριξη, καθώς οι συνεργάτες της UKBF εργάζονται για την επίλυση του προβλήματος».

  Χάος στα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου -Δείτε εικόνες και βίντεο από τις ουρές

  Ομάδες της Border Force βρίσκονται, επίσης, στα λιμάνια του Ηνωμένου Βασιλείου και στον τερματικό σταθμό της σήραγγας της Μάγχης, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό αν το πρόβλημα επεκτείνεται και πέραν των αεροδρομίων. Αναφορές από το EdinburghLive λένε ότι οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά για 45 λεπτά.

  Εικόνες από αεροδρόμια δείχνουν ταξιδιώτες στριμωγμένους σε έναν στενό χώρο του διαδρόμου, καθώς περιμένουν περισσότερα νέα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ