Δευτέρα 24.06.2024
More

  Δημιουργήθηκε αεροπορική εταιρεία που θέλει όλα τα σκυλιά να ταξιδεύουν στην πρώτη θέση

  Η πρώτη εμπειρία για σκύλους ξεκινά με ένα σαλόνι αναμονής γεμάτο με λιχουδιές και ένα γρήγορο check-in

  Κι όμως, υπάρχει μία αεροπορική εταιρεία στην οποία τα σκυλιά μπορούν τα ταξιδεύουν στην πρώτη θέση.

  Η αεροπορική εταιρεία  Bark Air θέλει να περιποιηθεί τους σκύλους και τους κηδεμόνες τους ακόμη πριν την απογείωση και πραγματοποίησε χθες την πρώτη της πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λος Άντζελες. Ο διευθύνων σύμβουλος, Ματ Μίκερ, δήλωσε ότι η επιχειρηματική ιδέα προέκυψε από τον αγώνα να μεταφέρει τον Χιούγκο, τον γερμανικό μολοσσό του.

  «Δεν μπορούσα να ταξιδέψω μαζί του σε μεγάλες αποστάσεις και μου ήρθε η ιδέα ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια αεροπορική εταιρεία που να εξυπηρετεί σκύλους», δήλωσε ο Μίκερ, ο οποίος ίδρυσε επίσης την BarkBox, μια συνδρομητική υπηρεσία για σκύλους που ανήκει στην Bark Inc. «Προσαρμόζουμε τα πάντα στον σκύλο, προσπαθώντας να μειώσουμε το άγχος και το στρες του, ώστε να έχει την πιο άνετη και χωρίς φόβο εμπειρία στο αεροπλάνο» δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Η πρώτη εμπειρία για σκύλους ξεκινά με ένα σαλόνι αναμονής γεμάτο με λιχουδιές και ένα γρήγορο check-in. Η Bark Air προσφέρει επίσης ένα σπα για τα σκυλιά και ένα μενού με «σαμπάνια και barkaccinos».

  Στόχος της εταιρείας είναι να πουλάει 10 εισιτήρια ανά πτήση για να υπάρχει χώρος για 10 σκύλους, αν και τα πολυτελή αεροσκάφη μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 15 άτομα.

  Τα εισιτήρια για ένα άτομο και έναν σκύλο κοστίζουν 8.000 δολάρια για διεθνή πτήση χωρίς επιστροφή ή 6.000 δολάρια για ταξίδια εσωτερικού. Ο Μίκερ λέει ότι οι τιμές θα μπορούσαν να μειωθούν στο μέλλον. «Λειτουργούμε με ζημίες σήμερα, καθώς ξεκινάμε. Η ιδέα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, έχουμε μια αρκετά ξεκάθαρη πορεία για να μειώσουμε την τιμή για τον καταναλωτή και να μειώσουμε το κόστος μας. Και αυτό έρχεται με την κλίμακα και τις περισσότερες διαδρομές» σημειώνει.

  Επί του παρόντος, η Bark Air πραγματοποιεί πτήσεις μεταξύ Νέας Υόρκης, Λος Άντζελες και Λονδίνου.

  Με πληροφορίες από Reuters

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ