Παρασκευή 30.07.2021
More

  Φρουρός του Ερντογάν έκανε παρατήρηση σε κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι

  Η συγκεκριμένη στάση θεωρείται ασέβεια απέναντι στον πρόεδρο της Τουρκίας

  Σωματοφύλακας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε παρατήρηση σε μια κοπέλα επειδή καθόταν σταυροπόδι δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο.

  Ο Ερντογάν επισκέφτηκε ένα ζαχαροπλαστείο κοντά στη γειτονιά του, όπου υπήρχαν αρκετοί θαμώνες και μια κοπέλα ξεκίνησε να το μιλάει.

  Επειδή όμως καθόταν σταυροπόδι, ένας από τους άντρες της προσωπικής φρουράς του Ερντογάν, της έκανε νόημα να καθίσει διαφορετικά, κατεβάζοντας το πόδι της. Η συγκεκριμένη στάση θεωρείται ασέβεια απέναντι στον πρόεδρο της Τουρκίας.

  Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η υπόθεση πολιτικοποιήθηκε, με τον επικεφαλής του CHP (Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα – Kεμαλιστές) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου να αναρωτιέται αν η προεδρία ασχολείται με το σταυροπόδι αντί για τον αρχιμαφιόζο Πεκέρ.

  «Είπαν πώς της ζήτησαν να κατεβάσει το πόδι της για να μην υπάρχει ασέβεια στην αρχή της προεδρίας. Μα εκείνη η αρχή δεν είπε τίποτα στους κλέφτες. Δεν είπε τίποτα στη μαφία. Δεν είπε τίποτα ούτε στον ηγέτη της χώρας που τον αποκάλεσε “ηλίθιο”. Εσύ ενοχλήθηκες από μια κοπελίτσα για ασέβεια στο πρόσωπό σου; Μα τι είναι τώρα αυτό;» ανέφερε ο Κιλιντσάρογλου απευθυνόμενος στον Τούρκο πρόεδρο.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ