Τρίτη 28.05.2024
More

  Γυναίκα νοικιάζει τον σύζυγό της για μαστορέματα στο σπίτι και είναι περιζήτητος

  Δεν πιάνουν τα χέρια όλων για μαστορέματα και δουλειές στο σπίτι. Κάποιοι δεν μπορούν να τοποθετήσουν ούτε ένα ράφι στον τοίχο ή να αλλάξουν μια λάμπα.

  Για αυτούς υπάρχει ο Τζέιμς, ο μάστορας που τα κάνει όλα και συμφέρει. Η σύζυγός του, Λώρα Γιανγκ, σκέφτηκε να τον νοικιάζει σε όσους δεν μπορούν να ασχοληθούν με αγγαρείες και οι δουλειές του πηγαίνουν περίφημα.

  Η υπηρεσία που ίδρυσε η Λώρα ονομάζεται Rent My Handy Husband και κάνει αυτό ακριβώς που λέει. Νοικιάζει τις υπηρεσίες του μαστρο-σύζυγού της σε όποιον χρειάζεται τη βοήθειά του.

  Πώς ξεκίνησαν όλα;

  Ο Τζέιμς μπορεί να τοποθετεί τηλεοράσεις και να βάζει στη θέση τους τις κουρτίνες. Η γυναίκα του διαχειρίζεται τους λογαριασμούς τους στα social media. Η ζήτηση είναι τόσο μεγάλη που έχουν την πολυτέλεια να απορρίπτουν δουλειές.

  Η Λώρα εμπνεύστηκε το Rent My Handy Husband όταν άκουσε ένα podcast για έναν άνδρα που εξασφάλιζε το εισόδημά του από τη συναρμολόγηση επίπλων για άλλους ανθρώπους.

  Το ζευγάρι ξεκίνησε δειλά μέσω του Facebook και της εφαρμογής Nextdoor και πλέον δέχεται αιτήματα από ανθρώπους που ζουν πάνω από 150 μίλια μακριά.

  Όσοι ζουν στις περιοχές Milton Keynes, Leighton Buzzard βορειοδυτικά του Λονδίνου, μπορούν να νοικιάσουν τις υπηρεσίες του Τζέιμς έναντι 46 ευρώ την ώρα.

  Το ζευγάρι προσφέρει ειδικές εκπτώσεις σε άτομα άνω των 65 ετών, σε υπαλλήλους του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ