Σάββατο 20.04.2024
More

  Ινδία: Το πτώμα 4χρονου βρέθηκε στη βαλίτσα της μητέρας του

  Η μητέρα είχε πάει μαζί με τον 4χρονο σε ξενοδοχείο, αλλά όταν έφυγε το παιδί δεν ήταν μαζί της

  Μέσα στη βαλίτσα της επικεφαλής μιας επιχείρησης τεχνολογίας AI στην Ινδία βρέθηκε το πτώμα του γιου της και η ίδια συνελήφθη ως ύποπτη για τη δολοφονία του.

  Πρόκειται για τη Σουτσάνα Σεθ, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία συνελήφθη στην περιοχή Τσιτραντούργκα με την κατηγορία της δολοφονίας του 4χρονου γιου της, του οποίου το πτώμα εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα της, όταν εκείνη επέστρεφε με ταξί από το γειτονικό κρατίδιο Γκόα.

  Η Σουτσάνα Σεθ είναι η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «The Mindful AI Lab», μία από τις σημαντικότερες εταιρείες τεχνολογίας στην πόλη Μπενγκαλούρου στην Ινδία. Η ίδια δεν ήταν διαθέσιμη να σχολιάσει κάτι όσο βρισκόταν υπό κράτηση και η αστυνομία είπε ότι δεν γνωρίζει αν έχει ήδη προσλάβει δικηγόρο.

  Σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αστυνομίας της Γκόα, Πάρες Νάικ, η μητέρα είχε πάει σε ξενοδοχείο μαζί με τον γιο της το Σάββατο. Το βράδυ της Δευτέρας όμως, όταν εκείνη έφυγε, το αγόρι δεν ήταν μαζί της.

  Από την πλευρά του, το προσωπικό καθαριότητας του ξενοδοχείου βρήκε ίχνη αίματος στο δωμάτιο και ειδοποίησε την αστυνομία, εξήγησε ο Νάικ. Στη συνέχεια, η αστυνομία επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ταξιτζή και του ζήτησε να μεταφέρει τη Σουτσάνα Σεθ στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

  Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Βόρειας Γκόα Νιντχίν Βαλσάν μιλώντας στους δημοσιογράφους είπε πως «όταν ανοίξαμε τη βαλίτσα της βρήκαμε το πτώμα του παιδιού». Ο επικεφαλής συμπλήρωσε πως ο σύζυγός της βρισκόταν στην Ινδονησία και του ζητήθηκε να επιστρέψει στην Ινδία.

  Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ