Πέμπτη 18.04.2024
More

  ΗΠΑ: Ελικόπτερο των πεζοναυτών αγνοείται στη Νότια Καλιφόρνια

  Ένα αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο που επρόκειτο να προσγειωθεί στη νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ αγνοείται

  Ένα αμερικανικό στρατιωτικό ελικόπτερο που επρόκειτο να προσγειωθεί στη νότια Καλιφόρνια των ΗΠΑ αγνοείται, ανακοίνωσαν οι Αρχές, όπως μετέδωσε το CBS.

  Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Σαν Ντιέγκο δήλωσε στο CBS News ότι ανέπτυξε μονάδες έρευνας και διάσωσης για να αναζητήσουν το χαμένο ελικόπτερο του Σώματος Πεζοναυτών.

  «Το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ αναζητά πέντε Αμερικανούς πεζοναύτες που ανήκουν στην 361η Μοίρα Βαρέων Ελικοπτέρων Πεζοναυτών, Ομάδα Αεροσκαφών Πεζοναυτών 16, 3η Πτέρυγα Αεροσκαφών Πεζοναυτών», επιβεβαίωσε ο Αεροπορικός Σταθμός Πεζοναυτών Miramar στο Fox News. «Οι πεζοναύτες πετούσαν με ένα ελικόπτερο CH-53E Super Stallion από την αεροπορική βάση Creech προς τον αεροπορικό σταθμό Marine Corps Air Station Miramar στις 6 Φεβρουαρίου 2024, όταν το αεροσκάφος αναφέρθηκε ως καθυστερημένο».

  «Η 3η Πτέρυγα Αεροσκαφών Πεζοναυτών συντονίζει τις προσπάθειες έρευνας και διάσωσης με το Τμήμα του Σερίφη της Κομητείας του Σαν Ντιέγκο και την Πολιτική Αεροπορία. Οι πιο πρόσφατες πληροφορίες θα ανακοινώνονται μόλις καθίστανται διαθέσιμες», συνεχίζει η ανακοίνωση.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ