Δευτέρα 12.04.2021
More

  ΙΤΑΛΙΑ- Αυτοκτόνησε 49χρονη νοσοκόμα περιμένοντας τα αποτελέσματα του τεστ

  Δραματικές στιγμές βιώνει η Ιταλία, λόγω των θυμάτων που αφήνει ο κορωνοϊός στο πέρασμά του.

  Καθημερινά μεγαλώνει ο κατάλογος των εκατοντάδων νεκρών αλλά και των ανθρώπων που νοσούν από τον Covid-19. Την ίδια ώρα γιατροί και νοσηλευτές δίνουν υπεράνθρωπο αγώνα και απευθύνουν έκκληση στον κόσμο να μείνει στα σπίτια του, διότι όπως λένε «κάθε έξοδος ανοίγει την πόρτα στον ιό», ενώ οι περιγραφές τους στα μέσα ενημέρωσης για την τραγική κατάσταση που βιώνουν, είναι συγκλονιστικές.

  Θύμα των συνθηκών πολέμου που περνά η Ιταλία και μια 49χρονη νοσοκόμα η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο της πόλης Jesolo. Η γυναίκα αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι της για δύο ημέρες καθώς είχε εμφανίσει πυρετό. Έχοντας αυτό το σύμπτωμα η ανησυχία της εντάθηκε. Έκανε το τεστ για τον νέο κορωνοϊό, όμως δεν άντεξε να περιμένει τα αποτελέσματα και αυτοκτόνησε.

  Η 49χρονη νοσοκόμα βρέθηκε από έναν ψαρά στον ποταμό Piave, στο Cortellazzo, στις 18 Μαρτίου. Η σωρός της ανασύρθηκε από την Ακτοφυλακή. Όταν αναγνωρίσθηκε το πτώμα της κανείς από τους συναδέλφους της δεν μπορούσε να το πιστέψει. Όπως λένε, ήταν αφοσιωμένη στη δουλειά της και κανείς τους δεν περίμενε κάποιος συνάδελφος να καταρρεύσει χωρίς επιστροφή.

  Ίσως να μην ήταν μόνο ο κορωνοϊός που την οδήγησε στον θάνατο, αλλά και οι συνέπειές του, όπως ο φόβος, η μοναξιά, η κόπωση και ο πόνος της απομόνωσης.

  Εγνατία Οδός

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ