Κυριακή 20.06.2021
More

  Καλιφόρνια: Ανοίγουν τον Απρίλιο τα πάρκα της Disney

  Τα θεματικά πάρκα της Walt Disney στην Καλιφόρνια θα ανοίξουν και πάλι στις 30 Απριλίου.

  Τα δύο θεματικά πάρκα της Walt Disney Co στην Καλιφόρνια θα επαναλειτουργήσουν στις 30 Απριλίου, ωστόσο θα δέχονται περιορισμένο αριθμό επισκεπτών, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, έναν και πλέον χρόνο αφού έκλεισαν στο πλαίσιο της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας της Covid-19.

  Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ο Μπομπ Τσάπεκ, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, είπε ότι αρχικά τα πάρκα θα δέχονται κοινό στο 15% της χωρητικότητάς τους. Για να γίνουν δεκτοί οι επισκέπτες θα πρέπει να έχουν κράτηση εκ των προτέρων και να έχουν στην κατοχή τους έγκυρο εισιτήριο. Θα είναι επίσης υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες, να τηρούν τις αποστάσεις και τα άλλα μέτρα ασφαλείας.

  Το Disneyland Resort του Αναχάιμ, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, είχε κλείσει από τα μέσα Μαρτίου του 2020. Το θέρετρο περιλαμβάνει την αρχική Ντίσνεϊλαντ και τα γειτονικά θεματικά πάρκα California Adventure.

  Το Walt Disney World στη Φλόριντα ξανάνοιξε για τους επισκέπτες τον Ιούλιο του 2020. Στελέχη της Disney ζητούσαν από την Πολιτεία της Καλιφόρνιας να χαλαρώσει τους περιορισμούς.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ