Κυριακή 21.04.2024
More

  Κίεβο: Τεράστιος κρατήρας από βόμβα δίπλα σε παιδική χαρά

  Την ώρα που έγινε το χτύπημα η παιδική χαρά ήταν ευτυχώς άδεια

  Μέσα σε έναν κρατήρα από βόμβα δίπλα σε παιδική χαρά του Κιέβου εμφανίστηκε η δημοσιογράφος και απεσταλμένη της ΕΡΤ στην Ουκρανία, Ευτυχία Πενταράκη.

  Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο πρόκειται για έναν τεράστιο κρατήρα στην καρδιά του Κιέβου, που ευτυχώς την ώρα που έγινε το χτύπημα, ο χώρος ήταν άδειος.

  Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια, από τη βόμβα που έπεσε δίπλα στην παιδική χαρά οι περίοικοι ξύπνησαν τη Δευτέρα το πρωί από την τρομερή έκρηξη. Ένας παρόμοιος κρατήρας σχηματίστηκε ύστερα από χτύπημα των Ρώσων και δίπλα στο χώρο του Πανεπιστημίου του Κιέβου, που προκάλεσε τον θάνατο δέκα ανθρώπων.

  Όπως επισημαίνει η κα Πενταράκη, «η πόλη που δοκιμάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα προσπαθεί να επανέλθει στους ρυθμούς της, αλλά υπάρχει ένα μούδιασμα».

  Όλα αυτά καθώς σήμερα το πρωί drone-καμικάζι έπληξαν τα προάστια του Κιέβου, αλλά οι αρχές δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες γιατί πρόκειται για στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

  Παράλληλα, επίθεση έγινε και στο Μικολάιβ με δύο νεκρούς ενώ ένα παιδί 8 ετών απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια. Το έργο των σωστικών συνεργείων καθώς υπάρχουν πολλοί εγκλωβισμένοι στα ερείπια πολυκατοικίας.

   

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ