Κυριακή 25.09.2022
More

  Κυνήγησε αρκούδα μουγκρίζοντας για να σώσει την οικογένεια του (βίντεο)

  Viral στα social media έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες

  Viral στα social media έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η αντίδραση ενός άνδρα στις ΗΠΑ, όταν μια αρκούδα επισκέφθηκε την αυλή του σπιτιού του στην Φλόριντα. Στην προσπάθεια του να προστατέψει την οικογένεια του δεν δίστασε μάλιστα μέχρι και να αρχίσει να μουγκρίζει για να την φοβίσει και να την απομακρύνει.

  Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το περιστατικό σημειώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα κοντά στην παραλιακή πόλη Ντέστιν, στην Φλόριντα των ΗΠΑ, και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει η οικογένεια στο σπίτι της. Η αρκούδα έγινε αντιληπτή αρχικά από τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος άρχισε να τρέχει πανικόβλητος προς τους κηδεμόνες του.

  Στο βίντεο φαίνεται αρχικά τη μητέρα της οικογένειας να βρίσκεται έξω στην αυλή, μιλώντας στο κινητό της. Ξαφνικά βλέπει το μικρόσωμο σκυλάκι τους να τρέχει πανικόβλητο, ενώ το κυνηγά μια αρκούδα. Η γυναίκα αρχίζει να ουρλιάζει και να φωνάζει του συζύγου της. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι αρχικά τρέχει η ίδια να σώσει τον σκύλο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

  Όταν βγαίνει ο σύζυγός της από το σπίτι, εκείνη μπαίνει μέσα μαζί με τα δυο τους παιδιά (που είχαν βγει στην πόρτα για να δουν τι γίνεται) και με τον σκύλο που στο μεταξύ έχει επιστρέψει τρομαγμένος. Στη συνέχεια, ο άνδρας εμφανίζεται να… μουγκρίζει δυνατά, προκειμένου να φοβίσει το άγριο ζώο και να φύγει από την αυλή τους, κάτι που το πετυχαίνει σχετικά γρήγορα.

  Το γενναίο ζευγάρι δήλωσε ότι ο σκύλος τους φοβάται πια να βγει έξω μετά τη συνάντησή του με την αρκούδα, ενώ και οι ίδιοι είναι πολύ επιφυλακτικοί όταν τα παιδιά τους τους ζητάνε να βγουν έξω για να παίξουν.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ