Παρασκευή 27.01.2023
More

  Μεγάλη Βρετανία: Ιδανικός τουριστικός προορισμός η Ελλάδα

  Ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και αγαπημένους προορισμούς για το βρετανικό κοινό ήταν η Ελλάδα και για το 2021.

  Η χώρα μας φιγουράρει σε πολυάριθμες και αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις για τις ομορφιές της στον έντυπο και ηλεκτρονικό βρετανικό Τύπο, κάτι που επιβεβαιώνει το αμείωτο ενδιαφέρον των Βρετανών, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και αυτό παρά τα προβλήματα που υπήρξαν κατά διαστήματα στα διεθνή ταξίδια λόγω υγειονομικών μέτρων.

  Συνολικά 27 νέα αφιερώματα είδαν το φως της δημοσιότητας – μόνο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες – στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Αγγλίας, από τα οποία ενημερώθηκαν οι Βρετανοί ταξιδιώτες, με τη συνδρομή της υπηρεσίας του Ε.Ο.Τ. του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

  Η πρότασή τους ήταν «Ελλάδα για διακοπές», εγκωμιάζοντας τις φυσικές ομορφιές της νησιωτικής και ηπειρωτικής χώρας, την ζεστή ελληνική φιλοξενία, την αυθεντική, γευστική και υγιεινή ελληνική γαστρονομία, τον πολιτισμό μας και πλήθος άλλων θεματικών τουριστικών προϊόντων που προσφέρει η χώρα μας για διακοπές καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Την άνοιξη που πέρασε, προηγήθηκαν άλλα 10 αφιερώματα ανεβάζοντας σε 37, τον συνολικό αριθμό των αφιερωμάτων του βρετανικού Τύπου στην Ελλάδα.

  ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ

  ΔΗΜΟΦΙΛΗ